Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιούνγκ-Μπο: «Θυμίζει την Ελλάδα ο τρόπος παιχνιδιού της Αλγερίας»

Μιούνγκ-Μπο: «Θυμίζει την Ελλάδα ο τρόπος παιχνιδιού της Αλγερίας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2014 14:18
Σαν πρόβα για το παιχνίδι με την Αλγερία βλέπει το σημερινό φιλικό με την Ελλάδα ο τεχνικός της Ν. Κορέας, Χονγ Μιούνγκ-Μπο!

Η Νότια Κορέα η οποία αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό παιχνίδι την Ελλάδα στο «Καραϊσκάκη» (19:00, Μega, OTE Sport 1), βρίσκεται στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ μαζί με Βέλγιο, Ρωσία και Αλγερία!

Μάλιστα, όπως δήλωσε σε αλγερινή εφημερίδα ο προπονητής της σημερινής αντίπαλου της Εθνικής Ελλάδας, Χονγ Μιούνγκ-Μπο, η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει το σημερινό φιλικό σαν πρόβα για το παιχνίδι την Αλγερία, αφού όπως τόνισε, ο τρόπος παιχνιδιού της «γαλανόλευκης» μοιάζει αρκετά σε αυτόν της αφρικανικής ομάδας:

«Η Εθνική Αλγερίας παίζει με έναν τρόπο που μοιάζει πολύ σε αυτόν που παίζει η Εθνική Ελλάδας και γενικότερα στον τρόπο που παίζουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Μην ξεχνάτε επίσης ότι στον όμιλο εκτός από την Αλγερία θα αντιμετωπίσουμε το Βέλγιο και την Ρωσία. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Βέλγιο ούτε Ρωσία, αλλά αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό ενόψει της προετοιμασίας που έχουμε σχεδιάσει για την συνέχεια».

O ίδιος δήλωσε πως το πέρασμα του Τζεμπούρ και του Αμπντούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει βοηθήσει ώστε οι Έλληνες να γνωρίζει για την Αλγερία:

«Όποιον Έλληνα και να συναντήσεις στον δρόμο, δημοσιογράφο ή απλό πολίτη θα γνωρίζει την Αλγερία χάρη στον Τζιμπούρ και τον Αμπντούν που έπαιξαν με τον Ολυμπιακό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι αλήθεια ότι και άλλοι Αλγερινοί έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά οι δύο νυν παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι οι εκπρόσωποι του αλγερινού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.