Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οπαδός ζήτησε τη φανέλα παίκτη της Μάλαγα κι αυτός του ζήτησε 50 ευρώ για να την δώσει (video)

Οπαδός ζήτησε τη φανέλα παίκτη της Μάλαγα κι αυτός του ζήτησε 50 ευρώ για να την δώσει (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/4/2024 14:59
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα χθες (14/4) στην αναμέτρηση Μάλαγα με την Ατλέτικο Μαδρίτης Β' για την 3η Κατηγορία της Ισπανίας, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 1-0.

Στους πανηγυρισμούς μετά το διπλό που πέτυχαν, οι παίκτες της Μάλαγα πλησίασαν τους οπαδούς που τους είχαν ακολουθήσει και έβγαζαν μαζί τους φωτογραφίες. Εκεί ένας εκ των οπαδών ζήτησε από τον Ντάνι Λορένθο τη φανέλα του, με τον παίκτη να του απαντά: «Δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα ήθελα, οπότε δώσε μου 50 ευρώ να σου την δώσω».

Έτσι κι έγινε, με τον οπαδό να βγάζει επιτόπου από την τσέπη του ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και τον παίκτη να του δίνει τη φανέλα, ενώ αμφότεροι αγκαλιάστηκαν και έδειξαν ευχαριστημένοι, παρ' ότι η στιγμή απαθανατίστηκε σε video που έγινε viral και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα, δεν είχα κακή πρόθεση. Ωστόσο, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ακούστηκε καλά, ελπίζω όμως ο κόσμος να καταλάβει» δήλωσε κατόπιν ο Λορένθο.


Σχόλιο:

Keny_Arkana 15/4/2024 15:17

Δεν μου φαίνεται παράλογο η Μάλαγα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται επειδή δεν υπάρχει Φράγκο.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.