Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραπαπάς για Αλμέιδα: «Ο ίδιος παρατηρητής που με τιμώρησε, δεν κατέγραψε τίποτα απ’ όσα έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ στην Τούμπα»

Καραπαπάς για Αλμέιδα: «Ο ίδιος παρατηρητής που με τιμώρησε, δεν κατέγραψε τίποτα απ’ όσα έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ στην Τούμπα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/4/2024 16:29
Την απουσία του ονόματος του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από τις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης βγήκε εκτός εαυτού στο τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επιτέθηκε τόσο σε ανθρώπους των γηπεδούχων όσο και σε αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΚ, Κάρλος Ρόα και άλλους παρευρισκομένους να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός καυτηρίασε το εν λόγω συμβάν, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο παρατηρητής δεν κατέγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, σε αντίθεση με την περίπτωση του ίδιου που τιμωρήθηκε από τον ίδιο παρατηρητή σε παλαιότερο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς:

«Πριν λίγα χρόνια σε παιχνίδι ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είπα στα αποδυτήρια «την σούπερ λίγκα μας μέσα» χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα και ο παρατηρητής της Super League κ. Γύλλος έγραψε στην έκθεσή του γι΄ αυτό και ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑ με 3 μήνες τιμωρία! Πριν λίγες μέρες, στο Χαριλάου ρώτησα τον παρατηρητή τον Γύλλο (τον ίδιο άνθρωπο) αν είδε την επίθεση και τις ύβρεις από τις σουίτες εναντίον μας από έναν αποτριχωμένο.

Η απάντησή του ήταν ότι δεν έπρεπε να περάσουμε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο! Από τον οποίο περνάμε ΠΑΝΤΑ σε όλα τα παιχνίδια και από τον οποίο μας πέρασε η Αστυνομία! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.

Χθες ο ίδιος άνθρωπος, ο παρατηρητής ΓΥΛΛΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα όσα έγιναν από τον Αλμέιδα! Διότι το περιστατικό που συζητάει όλη η Ελλάδα δεν υπάρχει στις κλήσεις του Αθλητικού Δικαστή! Προφανώς περιμένουμε τι θα κάνει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας»
.

Σχόλια:

doctorpro 29/4/2024 17:36

Είπε το βόδι...

IraklisPapafi 29/4/2024 18:11

Μετά φταίνε πάντα και μόνο οι οπαδοί για τη βία στα γήπεδα...

Οι προπονητές, οι διοικήσεις, οι δημοσιοκάφροι και λοιπαί ''δημοκρατικές'' δυνάμεις που κόπτονται τάχα για το καλό του ποδοσφαίρου και θέλουν τους ''οικογενειάρχηδες'' με τα γυναικόπαιδα στα γήπεδα με μια απλή συγνώμη ''καθαρίζουν''.

sp7 29/4/2024 19:06

Οταν θα μιλάει για τον Αλμέιδα,θα πρέπει προηγουμένως να έχει πλύνει το στόμα του με Σουάζ.

Ειδικά αυτός που έχει αποδειχθεί ότι έχει zero IQ.

SP777 30/4/2024 11:18

pare fora...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.