Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ολυμπιακός σε τρίτο σερί Final 4 της EuroLeague (video)

Ο Ολυμπιακός σε τρίτο σερί Final 4 της EuroLeague (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/5/2024 00:24
Την πρόκρισή του σε τρίτο συνεχόμενο Final 4 της Ευρωλίγκας πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός ο οποίος θριάμβευσε μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ με 63-59 και τσέκαρε το εισιτήριό του για το Βερολίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ως «όπλο» την απίστευτη άμυνά τους, την κυριαρχία τους στα ριμπάουντ και τη μεγάλη βραδιά στην οποία βρέθηκαν ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Αμερικανό φόργουορντ και τον Σέρβο σέντερ να είναι οι κορυφαίοι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Για τους «λίγους» Καταλανούς, ο Λαπροβίτολα διασώθηκε με 17 πόντους αλλά εξελίχθηκε σε μοιραίο, καθώς με το σκορ 54-57 έκανε «φτηνό» λάθος.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα συναντήσει στα ημιτελικά τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης, ενώ στον άλλο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός θα συγκρουστεί με τη Φενέρμπαχτσε η οποία νωρίτερα «έσπασε» την έδρα της Μονακό.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σπουδαία στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ που θα έχει δύο εκπροσώπους στην τελική φάση κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Final 4 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Γερμανίας στις 24-26 Μαΐου και θα είναι η 13η συμμετοχή των Πειραιωτών και η πέμπτη του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 θα είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε στις 19.00 και τρεις ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.