Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο 90’ με Μπεν η Βέροια!

Σούπερ Λιγκ: «Τσίμπησε» βαθμό στο 90’ με Μπεν η Βέροια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2014 17:12
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεν στο 90΄, η Βέροια απέσπασε ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος είχε πάρει προβάδισμα από το 14’ με γκολ του Ούμπιντες. Έφτασε τα 14 γκολ ο Μπεν!

Λίγες ημέρες μετά το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στη Καλλονή, ο Μπεν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ατρόμητο, χαρίζοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στη «βασίλισσσα του Βορρά» στη μάχη της για τη σωτηρία.

Πιο απειλητικός ο Ατρόμητος ο οποίος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 14’ με πέναλτι του Ούμπιντες, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να κερδίσουν τον Καντιμοίρη.

Έτσι, η Βέροια η οποία είχε φλύαρη κατοχή σην επανάληψη, έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι και στο φινάλε κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, όταν στο 90’ ο Μάνος κέρδισε πέναλτι και ο Μπεν με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 1-1, φτάνοντας τα 14 γκολ στη φετινή Σούπερ Λιγκ (ισοβαθμεί με τον Μήτρογλου στην πρώτη θέση των σκόρερ).

Με το βαθμό η Βέροια έφτασε τους 28 και παρέμεινε στην 16η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε μπαράζ, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε προσωρινά μόνος στη δεύτερη θέση με 59.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (85’ Ντόγος), Σιόντης (82’ Μάνος), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (68’ Παυλίδης) Γκονσάλβες.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Μπρίτο (70’ Φωτάκης), Ουμπίδες (90’Φάμπιο), Παπαδόπουλος (81’ Ναπολεόνι), Καραμάνος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.