Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο δρόμο για το ταμείο: Η πεντάδα του Agones.gr για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Στο δρόμο για το ταμείο: Η πεντάδα του Agones.gr για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 09:03
Οι πέντε συντάκτες μας προτείνουν τις αγαπημένες τους επιλογές για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Αταλάντα και της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Έπειτα από μία απαιτητική σεζόν για όλους, η ώρα των μεγάλων τελικών των διοργανώσεων της UEFA έφτασε και το ξεκίνημα θα γίνει -όπως πάντα τα τελευταία χρόνια- από την αναμέτρηση που θα κρίνει τον τίτλο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η εντυπωσιακή Αταλάντα η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή δύναμη εντός κι εκτός ιταλικών συνόρων, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να συνδυάσει την παρθενική της παρουσία με την κατάκτηση του τίτλου, επιθυμώντας να γράψει ιστορία.

Για να τα καταφέρει όμως θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει μία τεράστια υπέρβαση. Απέναντί της θα βρει τη φοβερή και τρομερή φέτος Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία όχι μόνο κατέκτησε το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά στοχεύει σε τρεμπλ, μια και θα λάβει μέρος και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ παράλληλα το συγκρότημα του Τσάμπι Αλόνσο είναι αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτή η σπουδαιότητα της αναμέτρησης και μένει να φανεί ποια ομάδα θα πανηγυρίσει στο γήπεδο «Αβίβα» του Δουβλίνου...

Παράλληλα είναι προφανές ότι σ' έναν τελικό προκύπτουν και σημαντικές στοιχηματικές ευκαιρίες σε κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες καλό θα ήταν να μην μένουν ανεκμετάλλευτες.

Ο στόχος των συντακτών του agones.gr είναι να προτείνουν ο καθένας τους ξεχωριστά το δικό του αγαπημένο σημείο και να το μοιραστούν με τους αναγνώστες.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερά τους σημεία:

Κώστας Καραγιαννόπουλος

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν G/G (1.80)

Θάνος Τσαλουχίδης

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν Α. Γκριμάλντο Να σκοράρει (4.00)

Δημήτρης Ρήγας

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν Over 0,5 δοκάρι (1.95)

Γιώργος Χρονόπουλος

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν Να κληθεί ο διαιτητής να ελέγξει την οθόνη του VAR (2.15)

Βασίλης Γούσιος

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3 Goals (1.90)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.