Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet- Εuropa League με σούπερ προσφορά*!

Sportingbet- Εuropa League με σούπερ προσφορά*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 12:15
Η «Aviva Stadium» στο Δουβλίνο υποδέχεται στον μεγάλο τελικό του Europa League την αήττητη Λεβερκούζεν και την ομάδα - έκπληξη της Αταλάντα.

Sportingbet- Build A Bet* στο Εuropa League!

Χωρίς άγχος στον πρώτο τελικό

Η Αταλάντα δίνει απόψε το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της, αφού για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με την ψυχολογία στα ύψη οι Μπεργκαμάσκι, αφού έχουν «κλειδώσει» το βασικό στόχο της σεζόν που ήταν η έξοδος στο Champions League της επόμενης περιόδου. Βέβαια, πριν από αυτό το γεγονός προηγήθηκε η ήττα στον τελικό του κυπέλλου με τη Γιουβέντους, με την ομάδα του Γκασπερίνι να εμφανίζει πολλά σημάδια κόπωσης. Εκτός συνόρων ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρώτη και αήττητη στον όμιλο έχοντας μόλις δυο ισοπαλίες. Στους «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπόρτινγκ, στα προημιτελικά της Λίβερπουλ, στους «4» απέκλεισε εύκολα τη Μαρσέιγ. «Από πλευράς πρεστίζ, είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου» δήλωσε ο Γκασπερίνι. Εξαιρετική επίθεση, δεν κατάφερε να σκοράρει μόλις σε δυο από τα 25 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Μέσα ο Κολάσινατς, εκτός ο Ντε Ρουν. Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Να το πάρει αήττητη

Η Λεβερκούζεν έγινε η πρώτη αήττητη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga. Έκανε συλλογικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (90) στο πρωτάθλημα, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, αλλά και την καλύτερη άμυνα. Απομένουν δυο τελικοί για την ομάδα του Αλόνσο, ώστε να κλείσει ονειρικά τη σεζόν, μιας και το Σάββατο υπάρχει το ματς του κυπέλλου. Παράλληλα, αυτός θα είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τελικός για τις «ασπιρίνες», είχαν νικήσει σε αυτόν του 1988 στο Κύπελλο UEFA, είχαν ηττηθεί το 2002 για το Champions League. Αήττητη σε όλη τη φετινή πορεία στη διοργάνωση, κι αν τα καταφέρει απόψε θα μπει στη λίστα με τις: Τσέλσι, Βιγιαρεάλ και Άιντραχτ. Η Λεβερκούζεν έχει σημειώσει ως τώρα 31 γκολ σε 12 ματς στη διοργάνωση. Χωρίς προβλήματα απουσιών η ομάδα του Αλόνσο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ