Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στο Champions League!

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2024 11:46
Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται απόψε στο “Wembley” στον τελικό του Champions League. Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη στις 22:00.

Sportingbet - Build A Bet* στο Champions League!

Ο τελικός των τελικών

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα «αυτιά», Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν απόψε τα… ξίφη τους στο “Wembley”. Οι Βεστφαλοί μετά την κατάκτηση της διοργάνωσης το 1997, θέλουν να κατακτήσουν ξανά την κορυφή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς μπορεί στην Bundesliga να τερμάτισε στην 5η θέση, ωστόσο εκτός συνόρων έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Με επιβλητική παρουσία στους ομίλους οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν στην 1η θέση, αφήνοντας την Παρί Σεν Ζερμέν στην 2η αντίστοιχα και την Μίλαν να συνεχίζει στο Europa League. Στους «16», το… εμπόδιο της Αϊντχόφεν δεν ήταν ικανό να σταματήσει την γερμανική «μηχανή». Ακολούθησε ο αποκλεισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά και αυτός της Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά, με τους Γερμανούς να επικρατούν με 1-0 σε Παρίσι και Ντόρτμουντ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πολυνίκης του θεσμού με 14 κατακτήσεις! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά την κατάκτηση της LaLiga θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, μετά από το… διάλειμμα μιας σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι πως οι Μαδριλένοι έχουν φτάσει αήττητοι μέχρι τον τελικό, διανύοντας μια από τις πιο επιτυχημένες σεζόν τους στη διοργάνωση. Με έξι νίκες στους ομίλους τερμάτισαν στην 1η θέση και στους «16» άφησαν εκτός την Λειψία με συνολικό σκορ 2-1. Στους «8» ήταν η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι, της κατόχου του τροπαίου να γνωρίσει τον αποκλεισμό μετά από δύο συγκλονιστικές αναμετρήσεις και στα ημιτελικά αυτή της Μπάγερν Μονάχου. Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στο Champions League!

Η «παράδοση»

Δεκατέσσερις φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωπες Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Έξι νίκες μετρούν οι Μαδριλένοι, τρεις οι Βεστφαλοί, ενώ πέντε αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν το 2017, στη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε, η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 στο “Signal Iduna Park” και με 3-2 στο “Santiago Bernabeu”.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ