Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Σούπερ έπαθλα* από το Champions League!

Vistabet - Σούπερ έπαθλα* από το Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2024 12:49
Ώρα για τον μεγάλο τελικό του Champions League, αφού στο «Γουέμπλεϊ» η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ.

Vistabet - Build A Bet* στο Champions League!

Ρεάλ για… 15η κούπα

Η Ρεάλ ξανά σε τελικό, για 18η φορά στην ιστορία της, ένα επίτευγμα μοναδικό, ανεπανάληπτο, κάτι που δύσκολα μπορεί να προσεγγίσει μια ομάδα στο μέλλον. Οι Μαδριλένοι πέρασαν το εμπόδιο της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, με τους Βαυαρούς πάντως να… φωνάζουν για την τελευταία φάση του ματς. H «Βασίλισσα» με 14 κατακτήσεις, επτά περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, θα επιδιώξει στην πρώτη της παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό στο «Γουέμπλεϊ» να σηκώσει ψηλά τον 15ο τίτλο και να γράψει ακόμα ένα μοναδικό ρεκόρ. Άλλωστε, η τελευταία της ήττα σε τελικό… χάνεται το 1981! Αήττητη στη φετινή διοργάνωση η ομάδα του Αντσελότι και αν δεν χάσει στον τελικό θα το έχει καταφέρει πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Βινίσιους είναι μπροστάρης σε αυτή την πορεία των Μαδριλένων, μετρώντας 5 γκολ και τέσσερις ασίστ. Πλήγμα η απουσία των Αλάμπα, Τσουαμενί, τελευταίος «χορός» για τον Τόνι Κρόος. Vistabet - Ενισχυμένες Aποδόσεις στο Champions League!

Να… ξορκίσει τα φαντάσματα

Η Ντόρτμουντ έκανε την έκπληξη και με δυο νίκες κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης, Τρίτη φορά που θα βρεθεί σε μεγάλο ραντεβού η ομάδα της Βεστφαλίας, μετρώντας μια νίκη και μια ήττα. Μάλιστα, η απώλεια του τίτλου είχε έρθει πριν έντεκα χρόνια στο ίδιο γήπεδο και η Ντόρτμουντ θέλει να ξορκίσει τα «φαντάσματα» του παρελθόντος. Εκτός πλάνων ο Αλέ και ο Φούλκρουγκ, θα πάρει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 14 φορές, με τους Βεστφαλούς να μετρούν τρεις νίκες, αλλά και πέντε ήττες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ