Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-2025

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-2025

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/6/2024 12:35
Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι από σήμερα (3/6) τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024-2025.

Το κεντρικό σύνθημα της «κιτρινόμαυρης» καμπάνιας είναι το «Ζήσε την Ιστορία», ενώ παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους, όπως τιμές και περίοδοι αγορών.

Αναλυτικά:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-2025 άρχισε!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζει να πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή και να το κατεβάσεις στο Gov.gr Wallet σου, όπως προβλέπεται από τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη διαδικασία εισόδου στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2023-2024. Επιπλέον παρέχεται προτεραιότητα για να αγοράσεις απλό εισιτήριο που θα αντιστοιχεί στη θέση του διαρκείας σου για τους αγώνες των προκριματικών του Conference League 2024 - 2025.

Εξαιρούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες των φιλοξενούμενων ή σε θέσεις που χρησιμοποιεί η UEFA στους ευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου σε κάποια από τις ελεύθερες θέσεις.

Σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2023-2024, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσει η περίοδος κατά την οποία θα εξεταστούν αιτήματα μετακίνησης (για όσους έχουν ήδη ανανεώσει το διαρκείας τους) και εν συνεχεία η ελεύθερη πώληση όλων των διαθέσιμων θέσεων.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές και τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας πατήστε ΕΔΩ

Με το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο [email protected] και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 2118886068 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ, με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά Κάρτας Φίλου ΑΕΚ δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.