Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πάλεψε… αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πάλεψε… αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2014 23:42
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, δημιούργησε ευκαιρίες για ένα γκολ που θα του έδινε την πρόκριση, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, σε αντίθεση με τον Φαν Πέρσι ο οποίος με χατ-τρικ (25 πεν., 45+1’, 52’) χάρισε τη νίκη (3-0) στους «κόκκινους διαβόλους» και παράλληλα το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Το όνειρο του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ «έσβησε» στο «Θέατρο των Ονείρων», καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν… θύμα του Φαν Πέρσι ο οποίος με χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ της αγγλικής ομάδας, ανατρέποντας έτσι το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη», και χάρισε την πρόκριση στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 15’ με τον Πέρεζ, γλίτωσαν στο 19’ με τον Ρομπέρτο να στέλνει τη κεφαλιά του Ρούνει στο δοκάρι, ωστόσο στο 23’ ο Χολέμπας ανέτρεψε τον Φαν Πέρσι στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Ολλανδό να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα και να βάλει την Γιουνάιτεντ στο κόλπο της πρόκρισης.

Τσάμπιονς Λιγκ: Το πάλεψε… αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε, πάλεψε για ένα γκολ που θα του έδινε σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο για τους «8» και είχε τεράστια στιγμή στο 40’, με τον Ντε Χέα να πραγματοποιεί διπλή τρομερή επέμβαση πρώτα σε κεφαλιά του Φούστερ και στη συνέχεια σε κοντινό σουτ του Τσόρι.

Όμως, στις καθυστερήσεις ο Ρούνει συνεργάστηκε με τον Φαν Πέρσι και ο δεύτερος έκανε το 2-0 στο χειρότερο χρονικά σημείο για τον Ολυμπιακό, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εφιαλτικό για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Κάιπερς καταλόγισε αυστηρό φάουλ στο 51’ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν, με τον Φαν Πέρσι να «γράφει» το 3-0 με απευθείας εκτέλεση.

Ο Ολυμπιακός ήθελε ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση, πήρε την κατοχή και πίεσε ασφυχτικά τους γηπεδούχους ψάχνοντας το «χρυσό» τέρμα για να πάρει το εισιτήριο.

Ωστόσο, τα σουτ των Φουστέρ (66’), Ντομίνγκες (79’) και η κεφαλιά του Μαρκάνο (88’) δεν ανησύχησαν τον Ντε Χέα ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του, με αποτέλεσμα το 3-0 να μείνει ως το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ μετά το 3ο γκολ, δεν απείλησε τον Ολυμπιακό με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Ρούνει στο 84’.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια (77’ Γιανγκ), Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (90' Φελαϊνί)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (74’ Μασάντο), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Πέρες (57’ Βαλντέζ), Φουστέρ (82’ Βέργος), Τσόρι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.