Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Νικητής EURO με άπαιχτα έπαθλα*!

Sportingbet - Νικητής EURO με άπαιχτα έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/6/2024 13:37
Η Αγγλία και η Γαλλία είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του EURO, ωστόσο η διοργάνωση έχει πολλές παγίδες, αλλά και την οικοδέσποινα Γερμανία.

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στο ΕURO!

Με τον τίτλο του φαβορί

Θα κρατήσει τα σκήπτρα η Ιταλία ή ο θρόνος στην κορυφή της Ευρώπης θα αλλάξει κάτοχο; Η Αγγλία με εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή και τον Χάρι Κέιν στη σύνθεσή της θα επιδιώξει να κατακτήσει τον τίτλο που λείπει από την τροπαιοθήκη της. Οι Βρετανοί πριν τρία χρόνια βρέθηκα στην πηγή, ωστόσο δεν κατάφεραν να γευτούν το τρόπαιο, αφού λύγισαν στη ρώσικη ρουλέτα. Τα 44 γκολ στη σεζόν του Κέιν δίνουν στην Αγγλία τεράστια αυτοπεποίθηση και για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί. Να κατακτήσει το EURO είναι σε απόδοση 4.00 στην Sportingbet.Sportingbet - Πρώτος σκόρερ ΕURO με άπαιχτα έπαθλα!

Η Γαλλία του Μπαπέ και η οικοδέσποινα

Οι «τρικολόρ» δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά στην προηγούμενη διοργάνωση, ενώ στο Μουντιάλ ηττήθηκαν στον τελικό από την Αργεντινή. Στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2000. Οι Γάλλοι βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, έχουν πληθώρα ποιοτικών λύσεων σε όλες τις γραμμές, με τον Κιλιάν Μπαπέ να ξεχωρίζει. Ομάδα με εντυπωσιακό ρυθμό που δύσκολα μπορείς να την περιορίσεις. Σε απόδοση 4.50 να κατακτήσει το EURO στην Sportingbet. H οικοδέσποινα Γερμανία μπορεί να έχει τρεις κούπες, ωστόσο η τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν το 1996, ενώ πριν 16 χρόνια είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά. Δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητά της, ωστόσο έχει ποιοτικό ρόστερ, ενθουσιασμό, αλλά και τη δύναμη της έδρας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ