Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τους «ασπρόμαυρους» ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τους «ασπρόμαυρους» ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/6/2024 20:15
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει προσεχώς από τον ΠΑΟΚ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος είπε «αντίο» στους «ασπρόμαυρους» μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 35χρονος πορτιέρο αποχαιρετά την Τούμπα μετά από μια πενταετία έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, ενώ συνολικά, μέτρησε 62 συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ των Θεσσαλονικέων.

Η ανάρτηση του Ζίβκοβιτς:

«Αισθάνομαι πως έχω να πω ορισμένα λόγια τώρα, αλλά δεν θα πω αντίο στην οικογένεια μου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια είχαμε πολλές καλές στιγμές και κάποιες άσχημες. Κοντά σε εσάς μεγάλωσα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Στις καλές και τις κακές στιγμές ήμασταν πάντα μία οικογένεια.

Ποτέ δεν τα παρατήσαμε και ποτέ δεν πέσαμε κάτω. Ο ΠΑΟΚ είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου για όλες τις απίστευτες στιγμές που είχαμε μαζί.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ που δουλεύει για τον σύλλογο και ειδικά την οικογένεια Σαββίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Τώρα έφτασε η στιγμή να φύγω, αλλά όπως έγραψα και στο ξεκίνημα δεν θα πω ποτέ αντίο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.