Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάρι: «Δύσκολο να αποδεχθώ τις προτάσεις που έχω από το εξωτερικό»

Σάρι: «Δύσκολο να αποδεχθώ τις προτάσεις που έχω από το εξωτερικό»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/6/2024 20:13
Όλο και απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό το σενάριο της πρόσληψης του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο ίδιος δήλωσε ότι είναι δύσκολο να αποδεχθεί κάποια από τις προτάσεις που έχει από το εξωτερικό.

Ο 65χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του κι αποκάλυψε ότι στο κόλπο για την πρόσληψή του είχε μπει και τη ισπανική Σεβίλλη, όμως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν κι έτσι δεν θα μετακομίσει στην Ανδαλουσία.

Από τους «πράσινους» μπορεί να υποστηρίζουν ότι ακόμα περιμένουν την οριστική του απάντηση, παρ' όλα αυτά οι δηλώσεις του δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται να φύγει από την Ιταλία.

Ταυτόχρονα πάντως θα ήθελε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους πάγκους. Με βάση τα όσα υποστηρίζει λοιπόν, γίνεται αντιληπτό ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει έναν προπονητή ο οποίος δεν έχει πρόθεση να φύγει από την πατρίδα του και παραμένει χωρίς κόουτς, μόλις δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στο «Sky»:

Διαπραγματεύτηκα με τη Σεβίλλη αλλά τα σχέδιά μας ήταν διαφορετικά και οι συζητήσεις σταμάτησαν. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στους πάγκους. Έχω προτάσεις μόνο από το εξωτερικό αλλά είναι δύσκολο να τις αποδεχθώ.

Το ότι άφησα την Τσέλσι, ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Υπήρχε μία καλή βάση να μείνω εκεί και να συνεχίσω στο σύλλογο, έκανα μεγάλο λάθος τότε.

Πριν πάω η ομάδα ήταν πέμπτη και μετά τερματίσαμε τρίτοι πίσω από τις Λίβερπουλ και Σίτι. Είχαμε κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ κάνοντας 13 νίκες και είχαμε χάσει το Κύπελλο στα πέναλτι από την Σίτι, έχοντας προηγουμένως αποκλείσει τις Λίβερπουλ και Τότεναμ που εκείνη τη σεζόν είχαν φτάσει στον τελικό του Champions League.

Έκανα τεράστιο λάθος που έφυγα και έπρεπε να το αποφύγω. Η επιθυμία μου να επιστρέψω στην Ιταλία έπρεπε να είναι μικρότερη από την επιθυμία μου να μείνω στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν σας κρύβω ότι μερικοί σύλλογοι που δεν με αναζήτησαν, με απογοήτευσαν. Δεν λέω ότι έπρεπε να με πάρουν επειδή αυτές είναι επιλογές που κάνει η κάθε ομάδα. Όμως θα μπορούσαν τουλάχιστον να με ακούσουν για ένα τέταρτο.



Σχόλια:

vrafailidis 8/6/2024 09:33

ελα ενταξει κουρασες και εσυ

Keny_Arkana 8/6/2024 10:18

@vrafailidis Είναι προπονητής είναι καλοκαιρινή περίοδος τον θέλουν σύλλογοι. Έριξε άκυρο στην Παναθηναϊκάρα σου μια εβδομάδα πριν φύγει ο αδερφός μου για σεζόν. Οι σελίδες που ακολουθείς τις ελέγχει ο πρόεδρος της ομάδα σου, επειδή δεν άρεσε το άκυρο στην μάπα θα βλέπεις κάθε μέρα.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.