Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro: Φόρος τιμής στον Φραντς Μπεκενμπάουερ και συγκίνηση στην τελετή έναρξης (video)

Euro: Φόρος τιμής στον Φραντς Μπεκενμπάουερ και συγκίνηση στην τελετή έναρξης (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/6/2024 22:48
Η UEFA και οι οικοδεσπότες Γερμανοί δεν ξέχασαν τον «Κάιζερ», Φραντς Μπεκενμπάουερ. στην τελετή έναρξης του Euro 2024.

Η UEFA απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο πρωταθλητή και προπονητή της Γερμανίας, Φραντς Μπεκενμπάουερ, κατά την τελετή έναρξης του Euro 2024 το βράδυ της Παρασκευής (14/6), με τους φιλάθλους να χειροκροτούν ολόθερμα το βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ της Allianz Arena για έναν απ’ τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Η σύζυγός του εκλιπόντος, Χάιντι είχε στο πλευρό της τον Μπέρναρντ Ντιτς και τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, που ήταν αρχηγιoί των γερμανικών ομάδων που κέρδισαν το Euro 1980 και το Euro 1996, φέρνοντας το το τρόπαιο που θα απονεμηθεί στη νικήτρια ομάδα του Euro 2024- στον αγωνιστικό χώρο.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε το μήνυμα που «ανέβηκε» στον φωτεινό πίνακα του μεγαλοπρεπούς γηπέδου του Μονάχου για τον Μπεκενμπάουερ, ο οποίος «έφυγε» απ’ τη ζωή τον Ιανουάριο σε ηλικία 78 ετών. Και πέρασε στην αιωνιότητα ως ο αρχηγός της Δυτικής Γερμανίας στο EURO 1972, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974 τα οποία «σήκωσε» ο ίδιος, προτού κερδίσει το Μουντιάλ κι ως προπονητής της εθνικής ομάδας το 1990.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.