Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κυριακή με σούπερ αγώνες στο Euro και ενισχυμένες αποδόσεις!

Κυριακή με σούπερ αγώνες στο Euro και ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/6/2024 14:36
Η ποδοσφαιρική μαγεία στο Euro συνεχίζεται και η πρεμιέρα σε Γ’ και Δ’ όμιλο κλέβει την παράσταση την Κυριακή!

Στο Αμβούργο, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Ολλανδία (16:00) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την ιδανική πρεμιέρα στον Δ’ όμιλο. Η «Πόλσκα» του Μίχαλ Πρόμπιερτζ στηρίζει πολλά στο βαρύ χαρτί της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα χάσει την πρεμιέρα λόγω τραυματισμού. Οι Πολωνοί έχουν στόχο μια αντίστοιχη πορεία όπως το 2016 ότι και έφτασαν στα προημιτελικά.

Η Ολλανδία σταθερά σε Euro έχει υψηλές φιλοδοξίες, όμως στις τελευταίες διοργανώσεις απογοήτευσε. Συγκεκριμένα οι «Οράνιε» τελευταία φορά που έφτασαν στην οκτάδα ήταν το 2008. Για τον Ρόναλντ Κούμαν προέκυψαν δύο σημαντικά προβλήματα, αφού «νοκ άουτ’ τέθηκαν οι Ντε Γιόνγκ και Κουπμάινερς.

Πολωνία - Ολλανδία 1:5.70 Χ:4.10 2:1.55


Στην Στουτγκάρδη τίθενται αντιμέτωπες Σλοβενία και Δανία (19:00) στο εναρκτήριο παιχνίδι του Γ’ ομίλου.

Οι Σλοβένοι, με τους «πράσινους» Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν στο ρόστερ τους, συμμετέχουν σε τελική φάση Euro για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το 2000.

Οι Δανοί που έχουν ως σημείο αναφοράς τον ιστορικό θρίαμβο του 1992 μπαίνουν στο Euro με στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν. Στην προηγούμενη διοργάνωση άγγιξαν τον τελικό αλλά ηττήθηκαν στην παράταση του ημιτελικού με την Αγγλία. Οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί 6 φορές και οι Δανοί είναι αήττητοι με 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Σλοβενία – Δανία 1:5.00 Χ:3.50 2:1.74


Στο Γκελζενκίρχεν κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στον Γ’ όμιλο, με την Σερβία απέναντι στην Αγγλία (22:00). Οι Σέρβοι επέστρεψαν σε τελική φάση Euro μετά το 2000, όταν είχαν φτάσει στα προημιτελικά. Στο ρόστερ τους υπάρχει καρέ «Ελλήνων» (Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς), ενώ στην επίθεση ξεχωρίζουν οι Γιόβιτς, Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς.

Η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι εκ των φαβορί της διοργάνωσης. Το ρόστερ της ξεχειλίζει από ποιότητα και αρκετοί παίχτες (Κέιν, Μπέλιγχαμ, Σάκα, Φόντεν, Γουόκερ) βρίσκονται στο πικ της καριέρας τους. Τα «λιοντάρια» έχουν στόχο τον μοναδικό τίτλο που λείπει από τη συλλογή τους, τον οποίο έχασαν στα πέναλτι πριν από τρία χρόνια στο Wembley από την Ιταλία.

Σερβία – Αγγλία 1:7.50 Χ:4.15 2:1.45


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Euro

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.