Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 15:27
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το Euro. Ξεχωρίζει στις 22:00 το Αυστρία - Γαλλία. Στις 16:00 παίζουν Ρουμανία - Ουκρανία και στις 19:00 Βέλγιο - Σλοβακία.

bwin- Euro με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Build A Bet*!

Ν’ αποδείξει ότι είναι φαβορί

Στον… χορό του Euro μπαίνει και η Γαλλία απόψε, που αντιμετωπίζει την Αυστρία, στο ματς που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Οι «τρικολόρ» είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης και θέλουν με το… καλημέρα να επαληθεύσουν τα προγνωστικά. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ορελιέν Τσουαμενί, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό του πόδι, από τους ημιτελικούς του Champions League! Για τρίτη διαδοχική φορά συμμετέχει σε τελική φάση Euro η Αυστρία, που στοχεύει φέτος στο να πάει ένα βήμα πιο μακριά από τους «16», που έφτασε στο προηγούμενο τουρνουά. Μεγάλη απουσία ο αρχηγός της ομάδας Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Στο 4.33 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σκοράρει πρώτος ο Κιλιάν Μπαπέ.bwin- Στο 2+; Έφυγες για ταμείο με την Πρώιμη Πληρωμή*!

Σέντρα στον 5ο όμιλο

Στις 16:00 με την αναμέτρηση Ρουμανία - Ουκρανία ξεκινά η δράση στον 5ο όμιλο του Euro. Οι Ρουμάνοι στα προκριματικά τα πήγαν εξαιρετικά τερματίζοντας στην 1η θέση, όντας αρκετά κυνικοί, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια τους χωρίς ήττα! Τη διάκριση ψάχνει σε αυτή τη διοργάνωση η Ουκρανία, με την ομάδα της να είναι αρκετά πιο έμπειρη. Μέσω του Nations League πήραν την πρόκριση οι Ουκρανοί. Δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα ο Μικολένκο, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο. Στο απογευματινό παιχνίδι το Βέλγιο θέλει να κάνει πρεμιέρα με νίκη και να στείλει ξεκάθαρο… μήνυμα ότι είναι το αφεντικό του ομίλου. Διαθέσιμοι για τους «κόκκινους διάβολους» οι Τίλεμανς, Ντε Κετελάρε, Βερτόνχεν και Τεάτ. Σταθερά στις μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται από το 2010 η Σλοβακία και κόντρα στο Βέλγιο, θέλει να κάνει την… έκπληξη για να πετύχει κάτι μεγάλο, σ’ έναν όμιλο που θεωρητικά είναι στα «μέτρα» της. Θα πάμε με το over 2,5 γκολ στον αγώνα, με απόδοση 1.77 στην bwin.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ