Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυστρία-Γαλλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Αυστρία-Γαλλία με Bet Builder και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 00:15
Στην «Dusseldorf Arena» βρίσκεται το επίκεντρο της δράσης απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καθώς η Αυστρία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (22:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της διοργάνωσης. Ο Κιλιάν Εμπαπέ και η παρέα του θέλουν με το «καλησπέρα» να στείλουν το μήνυμα πως έχουν πάει στη Γερμανία για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Βέβαια, η Αυστρία είναι μια σκληρή ομάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου είναι άκρως ελκυστικές και υπάρχουν αμέτρητες αγορές για στοίχημα.Για το Αυστρία – Γαλλία οι αποδόσεις έχουν φαβορί. Το διπλό της Αυστρίας προσφέρεται στο 6,10** και τον άσο της Γαλλίας τον συναντάμε στο 1,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα χρήσης του Bet Builder, ενός νέου τρόπου στοιχηματισμού που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ BETSSON!

Στο Αυστρία – Γαλλία τα προγνωστικά έχουν μοιράσει τους ρόλους, που τους ασπάζονται και στις δύο ομάδες, αλλά οι πρωταγωνιστές σημειώνουν πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και θα χρειαστεί να αποδώσουν σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, η Γαλλία έχει και την παράδοση στο πλευρό της με 13 νίκες σε 25 αναμετρήσεις απέναντι στην Αυστρία.

Η Αυστρία έκανε το σύντομο ταξίδι ως τη Γερμανία με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει δημιουργήσει μια ομάδα που ακολουθεί τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου: πιέζει ψηλά, τρέχει αδιάκοπα και ξέρει να βγάζει κεραυνοβόλες αντεπιθέσεις, ενώ έχει και καλές συνήθειες όταν βρίσκεται με την μπάλα στα πόδια σε σετ παιχνίδι. Γενικά, χαρακτηρίζεται ένα σύνολο που παίζει «heavy metal football». Βέβαια, υπάρχουν αμφιβολίες για την αμυντική λειτουργία του, που γεννιούνται εξαιτίας της απουσίας του καλύτερου παίκτη της, Ντάβιντ Άλαμπα.

Για τη Γαλλία, οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μια ομάδα που διψάει για επιτυχίες. Φιναλίστ στο Μουντιάλ 2022, θέλει να κατακτήσει το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημά της μετά το 2000. Η αποστολή της στη Γερμανία έχει έναν προορισμό και οτιδήποτε λιγότερο από τη συμμετοχή της στον τελικό μάλλον θα θεωρηθεί αποτυχία.

Με τον αέρα της καλύτερης ομάδας θα παραταχθεί λοιπόν το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάν και στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson, βρίσκουμε την επιλογή νίκη της Γαλλίας με goal/goal στο 3,70** (από 3,20).

19:00 Βέλγιο – Σλοβακία

Στην «Frankfurt Arena» της Φρανκφούρτης το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Σλοβακία για την πρώτη αγωνιστική του Ομίλου Ε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το Βέλγιο είναι μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις σε αυτό το τουρνουά κι έχει διάθεση να φτάσει μακριά. Η Σλοβακία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να περάσει, αρχικά, στους «16».

Για το Βέλγιο – Σλοβακία οι αποδόσεις είναι οι ακόλουθες: Ο άσος του Βελγίου πληρώνει 1,46** και το διπλό της Σλοβακίας 7,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Εκεί, θα βρείτε και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Το Βέλγιο έχει μπει σε μια νέα φάση της ζωής του. Από την λεγόμενη «χρυσή γενιά» δεν έχουν μείνει πολλά στελέχη, αλλά η παρουσία των Τιμπό Κουρτουά, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου εγγυάται πως είναι μια ομάδα με ποιοτική ραχοκοκαλιά. Γύρω τους υπάρχει ένα καστ παικτών που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη, ενώ ο κόουτς Ντομένικο Τεντέσκο έχει καταφέρει να εφαρμόσει τακτικές που ταιριάζουν στο προφίλ των παικτών του. Η δύναμη του Βελγίου αποτυπώνεται και στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις. Στο 4,45** βρίσκεται ο συνδυασμός νίκης του Βελγίου με Over 3,5 γκολ. Να σημειώσουμε πως το Βέλγιο δεν έχει χάσει από την Σλοβακία (1-2-0).

Η Σλοβακία, από την πλευρά της, πήγε στη Γερμανία υπηρετώντας μια πολύ ξεκάθαρη ποδοσφαιρική ιδέα που βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία της και την αποτελεσματικότητά της στις δύο περιοχές. Το ρόστερ της είναι γεμάτο με έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται για χρόνια σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και που ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού Φραντσέσκο Καλτσόνα.

16:00 Ρουμανία – Ουκρανία

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου κοντράρονται Ρουμανία και Ουκρανία στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία του 5ου γκρουπ. Ρουμάνοι και Ουκρανοί αντιλαμβάνονται πως το φαβορί του ομίλου είναι το Βέλγιο και θα παλέψουν μαζί με την Σλοβακία για να πάρουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16», ενώ δυνητικά μια από αυτές θα μπορούσε να τερματίσει και ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες που επίσης θα περάσουν στα νοκ άουτ.

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Στο Ρουμανία – Ουκρανία οι αποδόσεις εντυπωσιάζουν. Ο άσος της Ρουμανίας βρίσκεται στο 4,05** και το διπλό της Ουκρανίας δίνεται στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι ενεργοποιημένη και η επιλογή του Bet Builder, που προσφέρει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event.

Για το Ρουμανία – Ουκρανία στα προγνωστικά υπάρχει φαβορί με τους Ουκρανούς να έχουν στο πλευρό τους τη μεγαλύτερη εμπειρία σε κορυφαίες διοργανώσεις, αλλά και το ταλέντο μιας και πολύ παίκτες τους παίζουν σε μεγάλες λίγκες. Η παράδοση, πάντως, είναι υπέρ της Ρουμανίας, αν και οριακά (3-1-2).

Η Ρουμανία, λοιπόν, θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το σύνολο που έχει δημιουργήσει είναι ισορροπημένο, με αρκετό ταλέντο, αλλά πάνω από όλα αποφασισμένο να δείξει πως μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η Ουκρανία, από την άλλη, τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς παραμένει σε υψηλά στάνταρ παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ κρατάει ενωμένη μια ομάδα που θέλει να παλέψει για να βάλει τη σημαία της χώρας της όσο πιο ψηλά μπορεί. Η ποιότητά της με παίκτες όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Αντρέι Λούνιν, ο εντυπωσιακός επιθετικός της Τσέλσι Μιχάιλο Μούντρικ κι ο μπακ – χαφ Ολεκσάντρ Ζιντσένκο της Άρσεναλ, μεταξύ άλλων, την καθιστούν φαβορί στο ματς και στις Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις η επιλογή νίκης της Ουκρανίας σε συνδυασμό με το goal/goal φτάνει στο 5,35** (από 4,65).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ