Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεράν Τόρες: «Ο Γιαμάλ πρέπει να... τιμωρηθεί για αυτά που κάνει στα 16 του»

Φεράν Τόρες: «Ο Γιαμάλ πρέπει να... τιμωρηθεί για αυτά που κάνει στα 16 του»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/6/2024 19:06
Το εγκώμιο του Λαμίν Γιαμάλ έπλεξε ο Φεράν Τόρες, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της πορείας της Εθνικής Ισπανίας στο Euro 2024.

«Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να τιμωρηθεί για αυτά που κάνει στα 16 του χρόνια. Θα τον καταγγείλω στην αστυνομία μετά της 14 Ιουλίου», ανέφερε αστειευόμενος και ουσιαστικά αποθεώνοντας τον νεαρό συμπαίκτη του, που μάλιστα λόγω του γερμανικού Νόμου που απαγορεύει σε έναν ανήλικο να εργάζεται μετά τις 11 το βράδυ παραλίγο να προκύψει και ζήτημα με την περίπτωσή του...

Ο σκόρερ στη νίκη επί της Αλβανίας στο τελευταίο ματς του ομίλου προσέθεσε στη συνέχεια αναφορικά με τη μέχρι τώρα πορεία της «φούρια ρόχα» στη διοργάνωση: «Εκτός γηπέδου είμαστε όλοι μαζί όλη την ημέρα: δεν υπάρχουν ομάδες. Κανονικά δεν παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο, αλλά στο Euro το κάνω γιατί είναι αντίπαλοι που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στη φάση των ομίλων κι αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Την προηγούμενη φορά, στον ημιτελικό, παίξαμε καλύτερα και παρόλα αυτά πήγαμε σπίτι μας. Έχουμε μια πληγή μέσα μας. Μπορεί να παίξεις καλά ή άσχημα, αλλά τώρα πρέπει να κερδίσεις. Έχουμε πίστη. Εκτός έδρας, υπάρχει πάντα λιγότερη πίστη, αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια, η πίστη αυξάνεται.Πρέπει να αγνοήσουμε όσα λέγονται. Δεν είναι ωραίο όταν ο Τύπος στη χώρα σου δεν πιστεύει σε σένα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.