Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στην «πρώτη» της Πόρτο ο Κάρμο, περιμένουν τις προτάσεις των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ οι «Δράκοι»

Ολυμπιακός: Στην «πρώτη» της Πόρτο ο Κάρμο, περιμένουν τις προτάσεις των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ οι «Δράκοι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/7/2024 12:00
Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Πόρτο ενόψει της νέας σεζόν θα δώσει σήμερα ο Νταβίντ Κάρμο, για τον οποίο ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες προκειμένου να τον φέρει μόνιμα στο λιμάνι.

Πρόκειται ως γνωστόν για μία πολύ δύσκολη περίπτωση μιας και η οψιόν στην αρχική συμφωνία έφτανε τα 18 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που για τις ελληνικές ομάδες μοιάζει απαγορευτικό, ειδικά όταν αφορά έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην άμυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους φέρονται μεταξύ άλλων να έχουν προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατομμυρίων συν 3 σε μορφή μπόνους, ωστόσο οι «Δράκοι» παραμένουν διστακτικοί, παρά το γεγονός ότι δεν δείχνουν να έχουν στα πλάνα τους τον 24χρονο στόπερ.

Μάλιστα η διοίκηση των Πορτογάλων αναμένει προτάσεις και από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ όπως η Γουλβς ή η Λέστερ, που επέστρεψε φέτος στα «σαλόνια», ενώ στο «κάδρο» υπάρχει και η Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο, με όλες τους ανεξαιρέτως να έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τα «θέλω» της δίχως «παζάρια».

Έτσι η υπόθεση της απόκτησης του Κάρμο από τον Ολυμπιακό γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη με τον καιρό να περνάει και σίγουρα θα απαιτηθεί μια γερή υπέρβαση ούτως ώστε ο ίδιος να μείνει κάτοικος Πειραιά. Προς το παρόν πάντως, οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.