Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μασούρας!

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μασούρας!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/7/2024 19:14
Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει τελικά ο Γιώργος Μασούρας, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 30χρονο εξτρέμ.

Έτσι η υπόθεση που είχε εξελιχθεί σε «θρίλερ» όλο αυτό το διάστημα με τον Έλληνα διεθνή να απασχολεί παράλληλα αρκετές ομάδες του εξωτερικού, όπως φερειπείν η Μπόχουμ, λήγει με αίσιο τέλος, αφού ο ίδιος θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο, κάνουν λόγο για επέκταση συνεργασίας έως το 2027, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν, ενώ σημειώνεται ότι παράλληλα, την ίδια τροπή αναμένεται προσεχώς να πάρει και η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη.



Οι δηλώσεις του Μασούρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον σύλλογο, αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πλέον και Κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι μία ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά για να μπορούμε να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι θα δώσουμε όπως και πέρυσι τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό προϋποθέτει πολύ σκληρή δουλειά, γνωρίζουμε ότι η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά και την κατάκτηση αλλά νομίζω ότι έχουμε πλέον την εμπειρία να μπορούμε να κατακτάμε τίτλους»
.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.