Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Μαλίν 2-0: Οι νέοι ήταν ξανά ωραίοι και αυτή τη φορά το συνδύασαν με νίκη (video)

Ολυμπιακός - Μαλίν 2-0: Οι νέοι ήταν ξανά ωραίοι και αυτή τη φορά το συνδύασαν με νίκη (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/7/2024 18:17
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Μαλίν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, με τα «χρυσά» παιδιά της Κ19 να... κλέβουν την παράσταση.

Οι μικροί του Ολυμπιακού έστειλαν το μήνυμα με τον Αγιαξ και σήμερα στο φιλικό με τη Μαλίν απέδειξαν για ποιο λόγο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους πήρε στην προετοιμασία.

Με υπέροχο γκολ του Χρήστου Μουζακίτη και ασίστ από τον Μπάμπη Κωστούλα στον Ζέλσον Μαρτίνς για το δεύτερο γκολ οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 των πιο έτοιμων Βέλγων, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους μιας και το πρωτάθλημα τους ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο 17χρονος Μουζακίτης άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με υπέροχο σουτ φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής και αφού απελευθερώθηκε πανέμορφα.

Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι κινητικός και ορεξάτος και στο 28’ έγινε το 2-0, όταν μετά από μπαλιά του Ορτέγκα στον Κωστούλα, ο νεαρός επιθετικός «'έσπασε» τη μπάλα σημείο του πέναλτι και ο Μαρτίνς πλάσαρε εύστοχα.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές από τον Μεντιλίμπαρ επηρέασαν την ομοιογένεια του Ολυμπιακού, με τους Βέλγους να βρίσκουν την ευκαιρία για να γίνουν απειλητικοί στο 53' και 61' με διαδοχικά σουτ, αλλά ο νεαρός Μπότης, που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, ήταν σε ετοιμότητα και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός συνολικά πάντως ήλεγχε τον ρυθμό και μάλιστα είχε διπλό δοκάρι στο 81΄, αφού αρχικά το σουτ του Ροντινέι σταμάτησε στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Μασούρας με πλασέ σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

Στο 88' και πάλι ο Μπότης απέκρουσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία το σουτ του Σκουφς, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δεξί δοκάρι πριν απομακρυνθεί στην τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης (46' Μπότης), Ροντινέι, Ρέτσος (69' Κουτσίδης), Μπιανκόν, Αποστολόπουλος (69' Μπιέλ), Ορτέγκα, Μουζακίτης (69' Μπακούλας, Ντόη (46' Άμπι), Μάρτινς (69' Μασούρας), Παπακανέλλος (82' Τσικίνιο), Κωστούλας (46' Κοστίνια).

Μαλίν (Μπεσνίκ Χάσι): Ντε Βολφ, Μαρσά, Γουόλς, Χάιρεμανς, Κονατέ, Σχούφς, Μράμπτι, Λάουμπερμπαχ, Φούλον, Μπέιτς, Πφλούκε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.