Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά, ή και όλα, να είναι μέλη της ομάδας μέσα στη σεζόν»

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά, ή και όλα, να είναι μέλη της ομάδας μέσα στη σεζόν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/7/2024 13:17
Δηλώσεις ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στον απόηχο των πρώτων φιλικών των «ερυθρόλευκων» απέναντι σε Άγιαξ και Μαλίν.

Ο 63χρονος τεχνικός τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την απόδοση των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πρόσωπα που προέρχονται από το τμήμα υποδομών των Πειραιωτών, σημειώνοντας ότι ελπίζει να δει κάποιο ή κάποια από αυτά τα παιδιά να ενισχύουν τη βασική ομάδα του Ολυμπιακού εντός της επερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ:

Για το ματς με τη Μαλίν: «Υπήρχαν παιδιά που προγραμματίζαμε να παίξουν 45 λεπτά, αλλά έπαιξαν περισσότερο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Είχαμε κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν 60 και 90 λεπτά. Γενικά ως εικόνα και χωρίς τραυματισμούς ήταν όλα καλά».

Για το τι του άρεσε και τι πρέπει να διορθωθεί: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε ακόμη στην αρχή της προετοιμασίας. Υπάρχουν παιδιά που έχουν αγωνιστεί παραπάνω από 90 λεπτά σε αυτά τα δύο φιλικά. Γενικά υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνουμε καλά, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα σχετικά με το πώς παίζουμε και τι πρέπει να διορθώσουμε».

Για την παρουσία των νεαρών παικτών στην Ολλανδία: «Αυτά τα παιδιά προπονούνται μαζί μας, μας βοηθούν να ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον. Έχουμε δει κάποια πράγματα από αυτούς. Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά ή και όλα να είναι μέλη της ομάδας μέσα στη σεζόν. Προς το παρόν είναι μαζί μας και μας βοηθούν στον ανταγωνισμό. Ως προς το ποια από τα παιδιά θα παραμείνουν ή θα παραμείνουν όλα, θα το δούμε».

Για τον Ζέλσον: «Κάθε παίκτης είναι διαφορετική περίπτωση. Κάποιος μπορεί να βγάλει τραυματισμό, κάποιος να πάει καλά. Ελπίζω για τον Ζέλσον και για όλους να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε όπως αυτή τη στιγμή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.