Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορακάκη: «Έχω πρόβλημα δυσλειτουργίας στα μάτια μου» (video)

Κορακάκη: «Έχω πρόβλημα δυσλειτουργίας στα μάτια μου» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/7/2024 17:18
Η Άννα Κορακάκη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της στα προκριματικά των 10 μ. αεροβόλου πιστολιού, μένοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης και αμέσως μετά εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη στις δηλώσεις της αποκαλύπτοντας τα πολλά προβλήματα με τα οποία αναγκάστηκε να αγωνιστεί.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016, αποκάλυψε πως από το βράδυ της Παρασκευής (26/7) ανέβασε πυρετό και πήρε αντιβιωτικά, ενώ μίλησε για το πρόβλημα εστίασης που έχει στην όρασή της και το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να διορθώσει πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη. Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την ‘κοιλιά” μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την ‘κοιλιά’ μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο…Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα».

Για το πώς της φάνηκαν οι εγκαταστάσεις: «Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.