Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η πρώτη αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Η πρώτη αγωνιστική της Super League παίζεται με Ειδικές Αγορές και Κορυφαίες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/8/2024 15:53
Η νέα αγωνιστική περίοδος της Super League ξεκινάει με υποσχέσεις για εξίσου μεγάλες συγκινήσεις, όπως συνέβη και στην περσινή σεζόν, όπου ο τίτλος κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Με την αλλαγή στο φορμάτ διεξαγωγής να δίνει διαφορετικό ενδιαφέρον, η εξέλιξη αναμένεται συναρπαστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Το να σημειωθούν Over 17.5 γκολ συνολικά σε όλα τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής προσφέρεται στο 1,95**, ενώ το να μπουν Under 17.5 γκολ δίνεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Σε όλα τα μεγάλα ματς του κουπονιού είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Με τα 3 από τα 4 πρώτα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο να αγωνίζονται εντός έδρας (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), το να σημειώσουν οι 7 γηπεδούχοι της αγωνιστικής συνολικά Over 10.5 γκολ τιμάται στο 1,70**, ενώ το Under 10.5 γκολ των γηπεδούχων βρίσκεται στο 2,10** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο της ελληνικής λίγκας έχει ανέβει κι απόδειξη αυτού είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διαθέτει πλέον έναν κυπελλούχο Ευρώπης, αφού ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον Μάιο το Conference League.

Οι Πειραιώτες παίζουν εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτούς, μαζί με ακόμη 6 φιλοξενούμενες ομάδες, αφορά η ειδική αγορά για τα γκολ που θα σημειώσουν οι φιλοξενούμενοι την 1η αγωνιστική της Super League. Τόσο το Over 6.5 όσο και το Under 6.5 συνολικών γκολ από τους φιλοξενούμενους προσφέρονται στο 1,87** στην πλατφόρμα της Betsson.

Η δίψα και η ανάγκη των ομάδων για ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν υποδηλώνει και μια πιο επιθετική προσέγγιση των ομάδων σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική της Super League. Το να υπάρξουν συνολικά Over 62.5 κόρνερ στα 7 παιχνίδια της πρεμιέρας τιμάται στο 1,75**, ενώ αντίστοιχα το Under 62.5 κόρνερ της 1ης αγωνιστικής δίνεται στο 1,80** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε ότι σε όλες αυτές τις ειδικές αγορές στοιχήματος για την 1η αγωνιστική, εάν 1 ή περισσότερα παιχνίδια αναβληθούν, τότε το στοίχημα δεν θα είναι έγκυρο.

Αυτή τη σεζόν υπάρχει κι ένας νεωτερισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς αλλάζει η διαδικασία στα Super League play off. Θα συναγωνιστούν 14 ομάδες σε 26 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο, που θα διαρκέσει από τις 17 Αυγούστου ως τις 9 Μαρτίου. Ακολούθως θα αρχίσει η postseason με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2025.

Στις ειδικές αγορές της Betsson για την 1η αγωνιστική της νέας Super League συγκαταλέγεται και ο αριθμός των καρτών που θα αναγκαστούν να βγάλουν οι διαιτητές. Το να βγουν Over 35.5 κάρτες συνολικά στα 7 παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής δίνεται στο 2,00*, ενώ το Under 35.5 κάρτες προσφέρεται στο 1,75** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*

Όσον αφορά τις κόκκινες κάρτες που θα αντικρίσουν οι ποδοσφαιριστές σε αυτήν την 1η αγωνιστική της Super League, το Over 1.5 κόκκινες πληρώνει 3,70**, ενώ το Under 1.5 κόκκινες δίνεται στο 1,25**.

Στη Super League το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής αναμένεται να προσφέρει παιχνίδια με μεγάλες συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα. Το να δοθούν Over 1,5 πέναλτι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τιμάται στο 2,50**, την ώρα που το Under 1,5 πέναλτι ανταμείβει με 1,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ