Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σπόρτινγκ τα «σκάει» για επιθετικό της Μπαρτσελόνα και μάλλον… αφήνει τον Ιωαννίδη

Η Σπόρτινγκ τα «σκάει» για επιθετικό της Μπαρτσελόνα και μάλλον… αφήνει τον Ιωαννίδη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/8/2024 12:12
Σε εναλλακτικές λύσεις για την επίθεσή της φέρεται να στρέφεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, βλέποντας την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη να είναι από δύσκολη έως… ακατόρθωτη, εξαιτίας της αρνητικής στάσης του Παναθηναϊκού.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αλλά και ο Ιταλός δημοσιογράφος με ειδίκευση σε μεταγραφικά ζητήματα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, φέρνουν στο προσκήνιο των Πορτογάλων τον 19χρονο επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Βίτορ Ρόκε, για τον οποίο οι Καταλανοί δαπάνησαν πέρσι 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο Παραναένσε. Ο ίδιος όμως δεν έχει αποδώσει προς το παρόν τα αναμενόμενα στους «Μπλαουγκράνα» με αποτέλεσμα η ομάδα του Φλικ να σκέφτεται να τον πουλήσει.

Ο Ρομάνο δε, κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπάρτσα και Σπόρτινγκ και το deal στο οποίο προσανατολίζονται ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια. Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύουν οι φήμες, ενώ αν προχωρήσει όντως η εν λόγω υπόθεση, όπως είναι λογικό, «τελειώνει» οριστικά το «φλερτ» των «Λιονταριών» με τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος βέβαια δεν δείχνει ούτως ή άλλως την παραμικρή διάθεση να τον πουλήσει.


Σχόλιο:

billmaz 19/8/2024 13:09

Που είναι οι έξυπνοι που λέγανε φύγε να ησυχάσεις ? Της πλάκας παικτάκι της οκάς.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.