Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα… χρειάστηκε η Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα… χρειάστηκε η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2014 00:01
Σημάδια αυτοχειρίας έδειξε κόντρα στη Ντόρτμουντ η Ρεάλ, καθώς η γερμανική ομάδα κέρδισε με 2-0 την «βασίλισσα» στο «Βεστφάλεν» χάρη σε δύο γκολ του Ρόις (24’, 37’), ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα και να ισοφαρίσει το σκορ της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Άγγιξε το θαύμα η Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε με 2-0 στο 37’ απέναντι στην απογοητευτική Ρεάλ, ωστόσο δεν μπόρεσε στα υπόλοιπα λεπτά να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, με αποτέλεσμα η «βασίλισσα» να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μερέγχες» είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» την πρόκριση στο 17’, κερδίζοντας πέναλτι, ωστόσο ο Ντι Μαρία δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, με τον Βάιντερφελερ να αποκρούει και να κρατάει ζωντανή την Ντόρτμουντ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα… χρειάστηκε η Ρεάλ (video)
Έτσι, οι Βεστφαλοί κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Ρόις να εκμεταλλεύεται το τραγικό γύρισμα του Πέπε και να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Μάλιστα ο ίδιος στο 37’ «έγραψε» το 2-0 με πλασέ, βάζοντας… φωτιά στο «Βεστφάλεν», καθώς η Ντόρτμουντ ήθελε ακόμα ένα γκολ για να στείλει το παιχνίδι στην επανάληψη,

Από την πλευρά της, η Ρεάλ παίζοντας χωρίς τον τραυματία Ρονάλντο έδειχνε να τα είχε χαμένα και στάθηκε πολύ τυχερή όταν στο 65’ ο Μχιταριάν πέρασε τον Κασίγιας, ωστόσο σημάδεψε το δοκάρι αντί τη κενή εστία των φιλοξενούμενων!

Αυτή ήταν η τελευταία πολύ μεγάλη στιγμή της Ντόρτμουντ η οποία δεν κατάφερε στα υπόλοιπα λεπτά να πετύχει το πολυπόθητο 3ο γκολ, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά για 4η συνεχόμενη φορά.

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ (81' Ομπαμεγιάνγκ), Φρίντριχ, Χούμελς, Ντουρμ, Γιόχιτς, Κιρχ, Γκρόσκροϊτς, Μχιταριάν, Ρόις, Λεβαντόφσκι

Ρέαλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Μόντριτς, Αλόνσο, Ιγιαραμέντι (46' 'Ισκο), Ντι Μαρία (73' Κασεμίρο), Μπενζεμά (90+2' Βαράν), Μπέιλ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.