Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον Ιάσονα Άλαν Ντάβιντσον

Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε τον Ιάσονα Άλαν Ντάβιντσον

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2024 15:16
Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου», κάνοντας δικό του τον Ιάσονα Άλαν Ντάβιντσον ή Jason Alan Davidson.

Ο 33χρονος Αυστραλός αμυντικός ελληνικής καταγωγής, που ανήκε μέχρι πρότινος στην Έουπεν, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 με τα «Λιοντάρια», ενώ στο παρελθόν, έχει περάσει μεταξύ άλλων από την Πάκος Φερέιρα, τη Γουέστ Μπρομ, τη Χάντερσφιλντ, τη Χρόνινγκεν και τη Ριέκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο διεθνή ποδοσφαιριστή Jason Alan Davidson ή Ιάσων Άλαν Ντάβιντσον, όπως αναφέρεται στο ελληνικό διαβατήριο του, ο οποίος αποκτήθηκε από την Βελγική Έουπεν και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο.

Ο Jason Alan Davidson είναι γεννημένος στις 29/06/1991 στη Μελβούρνη, από Αυστραλό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, αγωνίζεται ως αμυντικός και τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε την φανέλα της Έουπεν με την οποία είχε 63 συμμετοχές και 1 γκολ στην Jupiler League.

Ο Ελληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής είναι “συλλέκτης” τροπαίων, καθώς στην πλούσια και γεμάτη καριέρα του έχει ένα Κύπελλο και ένα Champions League Ασίας, ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Σλοβενίας, ένα κύπελλο Αυστραλίας, όπως επίσης και συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο και διηπειρωτικό.

Ο Jason έχει αγωνιστεί στην Πάκος Φερέιρα, στην Χερακλες, στην Γουέστ Μπρομ, στην Χάντερσφιλντ, στην Γκρόνιγκεν, στην Ριέκα, στην Ολυμπία Λιουμπλιάνας, στην Περθ Γκλόρι, στην Ουλσαν Χιουντάι και στην Μέλμπουρν Βίκτορι, έχοντας συνολικά 301 συμμετοχές και 13 γκολ.

Έχει φορέσει 23 φορές τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας, έχοντας πετύχει 1 γκολ και 3 ασίστ και με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 2014.

Jason καλώς ήρθες στην οικογένεια των “λιονταριών”»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.