Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαρσία σε Λουτσέσκου για το χορτάρι στο Περιστέρι: «Έχουμε απ' τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα»

Γκαρσία σε Λουτσέσκου για το χορτάρι στο Περιστέρι: «Έχουμε απ' τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2024 23:07
Ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Ατρόμητου κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ απάντησε και σχόλιο του Ραζβάν Λουτσέσκου περί κακού αγωνιστικού χώρου τονίζοντας πως το γήπεδο του Περιστερίου είναι από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου στην Nova μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι:

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά κάναμε ορισμένα λάθη σε μικρές λεπτομέρειες. Στο πρώτο γκολ που δεχτήκαμε έπρεπε να τελειώσουμε το ημίχρονο και να διώξουμε μακριά τη μπάλα. Όπως και στο δεύτερο γκολ, ήταν λάθος δικό μας. Μικρές λεπτομέρειες που δυστυχώς πληρώνεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Παίξαμε ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αλλά συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για τα σχόλια του Λουτσέσκου ότι το χορτάρι δεν ήταν το κατάλληλο: «Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλυτέρα γήπεδα που μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν είναι το Μπερναμπέου γιατί έχω παίξει κι εκεί, αλλά νομίζω ότι και εδώ μπορείς να παίξεις πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι ένα πολυτελές γήπεδο που μπορείς να παίξεις».

Για τη διακοπή: «Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια και έχουμε δύο βαθμούς απέναντι σε δυσκολοκατάβλητους αντιπάλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά στη διακοπή. Έχουμε νέους παίκτες που θέλουμε να τους ενσωματώσουμε γρήγορα και να γνωριστούν μεταξύ τους για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Θα αξιοποιήσουμε τη διακοπή για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όπως ξέρετε ως προπονητής δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος, θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.