Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2024 00:02
Στις 18:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και στις 21:00, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λεωφόρο απέναντι στην Καλλιθέα.

Sportingbet- Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

«Μονόδρομος» η νίκη

Με μοναδικό στόχο το δεύτερο του «τρίποντο» στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο με μόλις μία νίκη τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά 5 πόντων από την κορυφή. Πλέον, το «τριφύλλι» θα ψάξει να βγάλει αντίδραση, να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών και να πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική με την ψυχολογία στα ύψη. Χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» με ένα βαθμό βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αποτέλεσμα της κακής εικόνας των βορειοελλαδιτών ήταν η απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο, με τον Ισπανό Χουάν Φεράντο να αναλαμβάνει το τιμόνι του συλλόγου. Τρεις συνεχόμενες νίκες υπέρ του Παναθηναϊκού καταγράφει η προϊστορία, όταν οι δύο ομάδες συναντιούνται στην Αθήνα για το πρωτάθλημα.Sportingbet- Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Να παραμείνει πρώτη

Με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο της σερί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Καλλιθέα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με 10 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας την καλύτερη επίθεση (9 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (1 γκολ) στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, ο Αργεντινός έχει να λύσει αρκετές… εξισώσεις όσον αφορά τα πλάνα του, καθώς Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Λαμέλα, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο βρίσκονται εκτός. Μπορεί να μην έχει πανηγυρίσει ακόμα τη νίκη, ωστόσο, η Καλλιθέα θεωρείται από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής. Το 2006 καταγράφεται η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο του Ελληνικού Πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 4-1.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ