Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Europa League!

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2024 17:04
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατασαράι και στόχος του να αρχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην League Phase του Europa League.

- Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Σε ιδανικό μομέντουμ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από τον Βόλο, επικράτησε 4-1 και βρέθηκε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν αποτελεσματική, πήρε αυτό που ήθελε και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Εκμεταλλεύθηκε τα στραβοπατήματα των ανταγωνιστών, αντέδρασε ιδανικά στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και πάει με άλλη ψυχολογία στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. «Στόχος μας να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό» τόνισε ο Λουτσέσκου. Νοκ-άουτ παραμένουν οι Τόμας, Τσιφτσής, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχουν μείνει οι Μουργκ, Βιεϊρίνια, Γκόμεζ, αλλά και ο Λόβρεν. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και στις τρεις προηγούμενες του αναμετρήσεις με αντιπάλους από την Τουρκία έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Ωστόσο, στη διοργάνωση κέρδισε μόλις έναν από τους δέκα τελευταίους αγώνες, μετρώντας παράλληλα έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στο 1.61 προσφέρεται η απόδοση στη Vistabet να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.- Build A Bet* στους αγώνες του Europa League!

Ανεβασμένη με Οσιμέν

Εξαιρετική η Γαλατασαράι στο ντέρμπι με τη Φενέρ, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας και διατήρησε το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και απέδειξε πως είναι το φαβορί για τον τίτλο. Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε άσχημα για την πρωταθλήτρια Τουρκίας, με συντριβή στο Σούπερ Καπ και αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από τη Γιουνγκ Μπόις, όμως η έλευση του Οσιμέν άλλαξε και την ψυχολογία της ομάδας, η οποία μετρά έξι διαδοχικές νίκες. Εκτός πλάνων ο εξαιρετικός γκολκίπερ, Μουσλέρα, ενώ από την αναμέτρηση θα λείψει ο Χακίμ Ζίγιεχ, όπως και ο νεοφερμένος χαφ Ρόλαντ Σζάλαϊ. Αντίθετα, στην αποστολή θα είναι ο Ικάρντι. Η Γαλατασαράι έχει κερδίσει πέντε από τις έξι συναντήσεις της με ελληνικές ομάδες, έχοντας και μια ήττα. Sold out η αναμέτρηση, αφού οι Τούρκοι εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ