Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Europa League με 50 απόδοση!

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Europa League με 50 απόδοση!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2024 18:00
Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στη League Phase του Europa League με υψηλές βλέψεις. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας την Τετάρτη (22:00) αντιμετωπίζει την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη στην 1η αγωνιστική της ανανεωμένης διοργάνωσης.

Η Γαλατασαράι ανήκει στις πιο πλούσιες ομάδες της Τουρκίας και το ρόστερ διαθέτει παίχτες εγνωσμένης αξίας. Τα μεγάλα της αστέρια στην επίθεση είναι οι Βίκτορ Οσιμέν, Μάουρο Ικάρντι, Ντρις Μέρτενς και Μίτσι Μπατσουαγί, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι Λούκας Τορέιρα και Γκάμπριελ Σάρα. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ έχει ξεκινήσει ιδανικά (6/6) τις εγχώριες υποχρεώσεις και το Σάββατο νίκησε 1-3 στο ντέρμπι την Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι ανακοίνωσαν sold out και η πλειάδα αστέρων στην επίθεση δίνει την ευκαιρία για ροτέισον, ενώ ο Χακίμ Ζίγιες είναι τραυματίας.
Ο ΠΑΟΚ έχει μοναδικές αναμνήσεις από την Πόλη και θέλει να τις επαναλάβει. Στο μυαλό όλων υπάρχει η επική πρόκριση τον Αύγουστο του 2010 όταν ο Δικέφαλος του Βορρά με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έμεινε όρθιος (1-1) στην Κωνσταντινούπολη και πήρε το εισιτήριο για τον όμιλο του Europa League αποκλείοντας την Φενέρμπαχτσε. Αυτή τη φορά οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να πληγώσουν την Γαλατασαράι και να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους στη League Phase του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ στη Super League οδηγεί την κούρσα αήττητος (4-1-0) και το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η επικράτηση με 1-4 μέσα στον Βόλο.

Ο Ρουμάνος προπονητής για την «μάχη» στην Πόλη θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις, ενώ «νοκ άουτ» είναι ο Μπράντον Τόμας.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Europa League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.