Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκκίνηση στην 2η αγωνιστική του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Εκκίνηση στην 2η αγωνιστική του Champions League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/10/2024 16:39
Το αστέρια του Champions League θα λάμψουν και την Τρίτη ξεκινάει η 2η αγωνιστική στη League Phase της διοργάνωσης.

Στο Λονδίνο (22:00) δεσπόζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί με τις δύο ομάδες να «διψούν» για το τρίποντο της νίκης, προκειμένου να σκαρφαλώσουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι «κανονιέρηδες» στην πρεμιέρα στο Champions League «κόλλησαν» στο 0-0 με την Αταλάντα στο Μπέγκαμο και το ζητούμενο είναι να ανοίξουν λογαριασμό στις νίκες. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα θα μπει από νωρίς σε «περιπέτειες» σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το τελευταίο δείγμα γραφής της Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακό, αφού το Σάββατο νίκησε 4-2 την Λέστερ και επιθετικά οι Μαρτινέλι, Τροσάρντ, Χάβερτς έκαναν πάρτι!Η Παρί στο Champions League ξεκίνησε με το «δεξί» και στις λεπτομέρειες (1-0) την Χιρόλα. Οι Γάλλοι βρίσκονται στη μετά Κίλιαν Μπαπέ εποχή και δράση στην επίθεση έχουν αναλάβει οι Μπαρκολά, Ντεμπελέ. Οι Πρωταθλητές Γαλλίας στη Ligue 1 είναι αήττητoi (5-1-0) και την Παρασκευή νίκησαν 3-1 τη Ρεν.

Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1:1.79 Χ:3.85 2:4.70


Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται (22:00) Λεβερκούζεν και Μίλαν στην «BayArena». Οι «ασπιρίνες» ξεκίνησαν εντυπωσιακή στο Champions League και με την επικράτηση (4-0) μέσα στην έδρα της Φέγενορντ έδειξαν ότι έχουν άγριες διαθέσεις στη διοργάνωση. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και το Σάββατο πήρε ισοπαλία (1-1) με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Η Μίλαν στην πρεμιέρα της στα αστέρια ηττήθηκε 1-3 από τη Λίβερπουλ και είχε απογοητευτική εικόνα. Ωστόσο, μετά την ήττα από τους «Reds» μοιάζει να γύρισε ο διακόπτης, αφού οι παίκτες του Πάουλο Φονσέκα νίκησαν στο γειτονικό ντέρμπι την Ιντερ (1-2) και την Παρασκευή συνέχισαν με «τρίποντο» 3-0 τη Λέτσε. Επιθετικά έχουν βρει χημεία οι Λεάο, Πούλισιτς και Έιμπραχαμ.

Λεβερκούζεν – Μίλαν 1:1.70 Χ:4.25 2:4.85


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στo Champions League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.