Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

UEFA και Τσέφεριν για τον θάνατο του Μπάλντοκ - «Μαύρη μέρα»

UEFA και Τσέφεριν για τον θάνατο του Μπάλντοκ - «Μαύρη μέρα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/10/2024 13:01
Τη θλίψη της για τον θάνατο του διεθνούς Έλληνας μπακ του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εξέφρασε η UEFA και ο πρόεδρος αυτής, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Με το ελληνικό ποδόσφαιρο σε κατάσταση οδύνης και σοκ, η συνέλευση της ECA, πραγματοποιείται στην Αθήνα παρουσία του προέδρου της UEFA, ενώ πριν την έναρξή της τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

«Το βράδυ, ένας νέος παίκτης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή. Ήταν παίκτης της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Αν ένα νέο άτομο πεθαίνει, είναι μια μαύρη μέρα. Κι αυτή τη μέρα, πρέπει να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Σήμερα είσαι, αύριο μπορεί να έχεις φύγει. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, στην Ελλάδα και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη» ήταν τα λόγια του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

Από την πλευρά της η UEFA ανέφερε σε σχετική της ανάρτηση: «Είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι σκέψεις μας και τα θερμά συλλυπητήρια είναι στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.