Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/10/2024 00:02
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η… αυλαία της 8ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Τα φώτα πέφτουν στο Περιστέρι, όπου Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα διεκδικήσουν το «τρίποντο».

- Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Με ψυχολογία οι Αγρινιώτες

Με στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει πάνω από την μέση της βαθμολογίας θα «μονομαχήσουν» Ατρόμητος και Παναιτωλικός στο Περιστέρι. Κι οι δύο ομάδες, έχουν δείξει τις δυνατότητες τους με το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο, οι Αγρινιώτες είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν η έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με σκορ 1-0. Αυτή η νίκη την έφερε στην 5η θέση του βαθμολογικού, τρεις βαθμούς πίσω από την τριπλή ισοβαθμία (Άρη, ΑΕΚ & Ολυμπιακού) στην 2η θέση. Πάντως, δεν έχει σύμμαχο την προϊστορία, καθώς μετρά μόλις 3 νίκες τις 14 φορές που έχει επισκεφθεί τα δυτικά προάστεια. - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Φαβορί ο Βόλος

Να συνεχίσει στις νίκες θέλει ο Βόλος, ο οποίος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «διπλό» στην έδρα του Ατρομήτου και πλέον βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Τα «λιοντάρια» πάλεψαν κόντρα στον ΟΦΗ αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς. Η ομάδα από τις Σέρρες με μόλις μία νίκη βρίσκεται στην τελευταία θέση και χρειάζεται επειγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει κοντά με τις υπόλοιπες ομάδες.

- Κορυφαίο live στοίχημα στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Τον πρώτο λόγο ο Αστέρας

Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Οι Φθιώτες βρίσκονται τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη και ευελπιστούν να πανηγυρίσουν το «τρίποντο» που θα τους ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού. Από εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καλλιθέα με όμορφο ποδόσφαιρο προέρχονται οι Αρκάδες. Πλέον με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους θα ψάξουν το δεύτερο «διπλό» στην έδρα της Λαμίας από το 2018, όπου άρχισαν οι μεταξύ τους κόντρες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ