Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!

Sportingbet - Build A Bet* στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2024 00:02
Το ντέρμπι «δικεφάλων», ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ.

- Πρώιμη Πληρωμή* και Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

«Μάχη κορυφής»

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που ρίχνει την… αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Κι οι δύο ομάδες θα ψάξουν το τρίποντο, ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Εφόσον επικρατήσει η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αν νικήσουν οι «ασπρόμαυροι» θα κρατήσουν το +2 από την 2η θέση. Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα υπολογίζει ξανά τον Λιβάι Γκάρσια, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που το ταλαιπωρούσε. Σκέψεις να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Λαμέλα κάνει ο Αργεντινός. Πολλές επιστροφές και για τον ΠΑΟΚ, καθώς Μπάμπα, Κοτάρσκι, Ότο, Τόμας και Ζίβκοβιτς τέθηκαν στη διάθεση του Λουτσέσκου. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετρά η ΑΕΚ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις που υποδέχθηκε τους Θεσσαλονικείς στη Νέα Φιλαδέλφεια.- Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Μόνο νίκη

Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον φορμαρισμένο ΟΦΗ και η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν φαντάζει. Η ομάδα του Αλόνσο βρίσκεται σε πολύ περίεργη φάση, μετά τον χαμό του Μπάλντοκ, ωστόσο, άπαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα θα τους φέρει εκτός τίτλου από πολύ νωρίς. Στα αγωνιστικά, ο Ντράγκοφσκι αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Ιωαννίδης. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, με τους Κρητικούς να βρίσκονται στην 6η θέση με 11 βαθμούς. Παρόλα αυτά, ένα προσωπικό θέμα οδήγησε τον Δέλλα να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τον Ράσταβατς να αναλαμβάνει τα ηνία. Εκτός ο Μπρεσάν στα μετόπισθεν για τους «ασπρόμαυρους».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ