Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ η αποστολή για Τσέλσι

Παναθηναϊκός: Με Σπόραρ η αποστολή για Τσέλσι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/10/2024 21:41
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή (24/10) εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε τον Αντράζ Σπόραρ να προπονείται κανονικά μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον συμπεριέλαβε έτσι στην αποστολή, ενώ μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Μαξ, με τον Φώτη Ιωαννίδη τέλος να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι (24/10, 19:45), που γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Conference League.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντράζ Σπόραρ ενώ ο Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής για το παιχνίδι της Πέμτης.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.