Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin: Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

bwin: Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/10/2024 13:15
Κωδικός… νίκες! Μόνο αυτό επιδιώκουν οι ελληνικές ομάδες στις αποψινές τους εκτός έδρας «μάχες» στη EuroLeague. Στις 20:45 το Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός. Στις 22:00 το Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός.

bwin- Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός σε Live Streaming*!

Θέλει «διπλό» για… restart

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Παρίσι και Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες «κυνηγώντας», γι’ ακόμα σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, σε μία από τις πιο δύσκολες αποστολές της σεζόν. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην έναρξη της σεζόν ψάχνει τα… πατήματα της, «τρέχοντας» ρεκόρ 2-2. Τις νίκες με Άλμπα Βερολίνου (εκτός) και Μπάγερν Μονάχου (εντός) ακολούθησαν οι δύο ήττες στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς. Με τρεις νίκες επί του Ολυμπιακού, της Εφές και της Άλμπα ξεκίνησε τη σεζόν η Φενέρ, που ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στην έδρα της. Παράλληλα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε τον Σκότι Γουίλμπεκιν να μένει εκτός με πολύμηνο τραυματισμό. Στο 1.95 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σημειωθούν 40+ πόντοι στην 1η περίοδο.bwin: Build A Bet* στο Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός!

«Ερυθρόλευκη» η παράδοση

Έχοντας υπέρ του την παράδοση του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου (28 νίκες – 2 ήττες), ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να επανέλθει στις επιτυχίες. Οι «ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 2-2 έχουν στόχο να επανέλθει το θετικό πρόσημο στη συγκομιδή τους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε δύο φορές στην Κωνσταντινούπολη από Φενερμπαχτσέ κι Εφές, ενώ επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας και της Μιλάνο στο ΣΕΦ. Στα θετικά για τον Ολυμπιακό η επιστροφή και του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο δυναμικό, με τον Σέρβο σέντερ να ξεπερνά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Στο 2.70 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σημειώσει 20+ πόντους ο Σάσα Βεζένκοφ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ