Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός!

Sportingbet - Build A Bet* στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/10/2024 00:02
Στις 17:00, o Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και μία ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

- Kορυφαίο Live στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Φαβορί ο Ολυμπιακός

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στην Σουηδία κόντρα στην Μάλμε ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Αστέρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη εβδομάδα έψαχναν μία εμφάνιση που θα επαναφέρει ξανά την ηρεμία στο… στρατόπεδο τους. Η νίκη στο Europa League αναπτέρωσε ξανά το ηθικό των παικτών του Μεντιλίμπαρ και ο Ολυμπιακός θα παραταχτεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ως το μεγάλο φαβορί. Αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών διανύει ο Αστέρας (1 νίκη, 3 ισοπαλίες) που ακόμα ψάχνει τα… πατήματα του. Οι Αρκάδες γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα έχουν και την «παράδοση» κατά τους, καθώς τελευταία φορά που νίκησαν εντός έδρας τους Πειραιώτες καταγράφεται το 2014!- Ενισχυμένες Αποδόσεις στo Παναθηναϊκός - Άρης!

Ψάχνει απαντήσει το «τριφύλλι»

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Στο «τριφύλλι» για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στις πρωτοπόρες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στον Άρη για να κρατηθούν στην κορυφή. Οι «πράσινοι» μεσοβδόμαδα γνώρισαν την ήττα με 4-1 από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ, με το ηθικό της ομάδας να μην βρίσκεται στα καλύτερα του. Αντίθετα, σε τρομερό… momentum είναι οι «κιτρινόμαυροι» που ευελπιστούν να φύγουν με το δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» από την έδρα του Παναθηναϊκού. Αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετρά μόνο νίκες από τις 21 Σεπτεμβρίου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ