Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Streaming*!

bwin: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Streaming*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/10/2024 00:02
Ώρα ντέρμπι απόψε στη LaLiga, καθώς στις 22:00 η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εντός έδρας την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μπαρτσελόνα.

bwin: Build A Bet* στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα!

El Clasico

Το απόλυτο ντέρμπι του ισπανικού ποδόσφαιρου κι ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο, θα διεξαχθεί απόψε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00 φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, με στόχο τη νίκη ώστε να ισοβαθμίσει μαζί της στην κορυφή της LaLiga. Οι δύο ομάδες προέρχονται σπουδαίες… παραστάσεις στο Champions League. Οι «μερέγχες» επικράτησαν εντός έδρας 5-2 της Ντόρτμουντ αν και μέχρι το 60’ έχαναν με 2-0! Τρομερό ματς και για τους «μπλαουγκράνα», που διέλυσαν 4-1 την Μπάγερν Μονάχου στην Βαρκελώνη, με τον Ραφίνια να σημειώνει χατ τρικ. Η Μπαρτσελόνα με 33 γκολ αποτελεί την κορυφαία επιθετική γραμμή του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ η Ρεάλ με 7 γκολ παθητικό την δεύτερη καλύτερη αμυντική. bwin: Έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

<Νίκη για να πιέσει

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα του Πανσερραϊκού, για ν’ ανέβει στην κορυφή και ν’ αυξήσει την πίεση σε Άρη και ΠΑΟΚ που βρίσκονται μοιράζονται την 1η θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» στα πέντε τελευταία επικράτησαν δύο φορές, αμφότερες με σκορ 2-0, βρίσκοντας γκολ από το πρώτο μισάωρο. Σημαντικό στοιχείο της φετινής έκδοσης της ΑΕΚ, είναι πως στα ματς που επικράτησε του αντιπάλου της δεν δέχτηκε γκολ! Δύο νίκες έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι, αμφότερες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ