Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει εισιτήρια για Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ!

Παίρνει εισιτήρια για Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2014 16:37
Την υποστήριξη 300 οπαδών του θα έχει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, καθώς η αστυνομία άναψε το «πράσινο φώς» για τη μετακίνηση οπαδών στο κυριακάτικο ντέρμπι των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ.

Με 300 οπαδούς στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Κυριακή (4/5) ο ΠΑΟΚ, καθώς η αστυνομία έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα των δύο ομάδων!

Η αστυνομία έκανε σήμερα αυτοψία στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» για να διαπιστώσει κατά πόσο μπορούν να υπάρξουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στις κερκίδες και έδωσε το «πράσινο φως» για την μετακίνηση των οπαδών στο παιχνίδι της Κυριακής για τη δεύτερη αγωνιστική των πλει-οφ!

Τα εισιτήρια θα πάνε σε χέρια οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ η απόφαση αυτή σημαίνει πως θα γίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, εφόσον όμως αλλάξει η ποινή που επιβλήθηκε στον «δικέφαλο του Βορρά» όσον αφορά τα δύο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.