Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέλυσε την Τζαμάικα η Γαλλία (video)

Διέλυσε την Τζαμάικα η Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2014 00:33
Φιλική νίκη με 8-0 επί της Τζαμάικα πήρε η Γαλλία στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν το Μουντιάλ, με τον Μπενζεμά να πετυχαίνει δύο γκολ και δύο ασίστ. Τραυματίστηκε ο Ντεμπισί.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Τζαμάικα η Γαλλία, η οποία διέλυσε την αντίπαλο της με 8-0, έχοντας πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο επιθετικός των «τρικολόρ» πέτυχε δύο γκολ (38’, 63’) και μοίρασε άλλες δύο ασίστ στους συμπαίκτες του, ενώ από δύο γκολ πέτυχαν επίσης Ματουιντί (20’, 66’) και Γκριζμάν (77’, 89’), με τον δεύτερο να βάζει το «κερασάκι» στην τούρτα στο φινάλε πετυχαίνοντας γκολ με «τακουνάκι».

Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Καμπάιγ (19’) και Ζιρού (53’) ενώ στα άσχημα ο τραυματισμός του Ντεμπισί ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο και υπάρχουν φόβοι για κάταγμα κνήμης, αν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός : «νιώθει απλώς κάποιες ενοχλήσεις όταν περπατάει. Θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Γαλλία: Γιορίς, Εβρά, Σακό, Βαράν, Ντεμπισί (46' Σανιά), Καμπάγ (59' Μαβουμπά), Ματουιντί, Σισοκό, Βαλμπουένα (80' Ρεμί), Μπενζεμά (86' Σνέιντερλεν), Ζιρού (71' Γκριζμάν)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.