Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξάρα η Μπαρτσελόνα, ντεμπούτο ο Σουάρες (videos)

Εξάρα η Μπαρτσελόνα, ντεμπούτο ο Σουάρες (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2014 00:23
Φιλική νίκη με 6-0 κόντρα στη μεξικάνικη Λεόν πήρε η Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας του ομάδας στο «Καμπ Νου».

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην πρωταθλήτρια Μεξικού, Λεόν η Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 6-0 σε φιλικό που διεξήχθη στο «Καμπ Νου».

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ τη «σκυτάλη» πήρε ο Νεϊμάρ, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (12’, 44’) και «κλείδωσε» τη νίκη των «μπλαουγκράνα», δείχνοντας πως δεν έχει επηρεαστεί από τον σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη που είχε υποστεί στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Κολομβία.

Στην επανάληψη, ο 18χρονος Μουνίρ έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς σημείωσε δύο γκολ στο 55’ και στο 78’, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Σάντρο.

Την αποθέωση γνώρισε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (σ.σ. δεν μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα μέχρι τις 25/10), μπαίνοντας στο παιχνίδι στο 77’, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Τα γκολ:



Οι πρώτες στιγμές του Σουάρες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.