Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρυλική νίκη

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρυλική νίκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2014 23:50
Ονειρεμένη πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός ο οποίος κέρδισε με 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μαζουακού (13’), Αφελάι (31’) και Μήτρογλου (73’) τα γκολ, μείωσε με τους Μάντζουκιτς (38’) και Γκριεζμάν (87’) η Ατλέτικο.

Μπορεί η Ατλέτικο να κέρδισε πριν λίγες ημέρες τη Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» ωστόσο οι πρωταθλητές Ισπανίας λύγισαν μέσα στο «φλεγόμενο» Καραισκάκη, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί να ονειρεύεται την πρόκριση!

Μαζουακού (13’) και Αφελάι (31’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους ερυθρόλευκους και παρότι ο Μάντζουκιτς μείωσε στο 38’ για τους «ροχιμπλάνκος», ο Μήτρογλου κατάφερε να βρει δίχτυα στο 73’ για το 3-1, με αποτέλεσμα το γκολ του Γκριεζμάν στο 87’ να μην ήταν αρκετό για τους περσινούς φιναλίστ του θεσμού οι οποίοι είχαν ευκαιρίες για το 2-2, ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια από το Φάληρο.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μποτία, Μαζουάκου, Μανιάτης, Κασάμι (83’ Γιαννούλης), Τσόρι (46’ Φουστέρ), Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (69’ Εντινγκά), Μήτρογλου.

Ατλέτικο Μαδρίτης : Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Τουράν, Κόκε, Γκάμπι (56’ Γκριεζμαν), Σουάρεθ, Γκαρθία (66’ Τσέρτσι), Μάντζουκιτς.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Θρυλική νίκη
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 13ο λεπτό ο Μαζουακού έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κόρνερ και με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ατλέτικο, βάζοντας… φωτιά στο «Καραισκάκη».

Το γκολ δεν πτόησε τους Ισπανούς οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα και είχαν καλές στιγμές με τους Μάντζουκιτς και Γκαρθία για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν στην κόντρα και μετά από τρομερή ενέργεια του Τσόρι, ο Αργεντινός βρήκε τον Αφελάι και αυτός δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-0 στο 31’ για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Ατλέτικο κατάφερε να μειώσει στο 38’ με τον Μάντζουκιτς, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη του Αμπιντάλ και με κεφαλιά έκανε το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πιέζοντας ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και θα τα είχαν καταφέρει εάν ο Ρομπέρτο δεν έλεγε «όχι» στο δυνατό σουτ του Ανσάλντι στο 60’ αλλά και σε προσπάθεια του Γκριεζμάν λίγα λεπτά αργότερα.

Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση και στο 73’ κατάφερε να «χτυπήσει» ξανά, με τον Μήτρογλου να παίρνει τη μπάλα μετά από όμορφη ενέργεια του Κασάμι και από κοντά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του!

Στα υπόλοιπα λεπτά η Ατλέτικο κατάφερε να μειώσει με τον Γκρίεζμαν στο 87’, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει ένα 3ο τέρμα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει μια τεράστια νίκη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ισοβαθμώντας με την Γιουβέντους στην κορυφή του ομίλου.

«Καθάρισε» με Τέβες η Γιουβέντους


Τσάμπιονς Λιγκ: Θρυλική νίκη
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γιουβέντους δεν έπεσε θύμα έκπληξης καθώς κέρδισε με 2-0 την Μάλμε στο Τορίνο και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας να αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική την Ατλέτικο στην Ισπανία.

Πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Ιταλίας ήταν ο Κάρλος Τέβες ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Αλέγκρι, ανοίγοντας το σκορ στο 59’, ενώ ο ίδιος με τέρμα στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μάλιστα ο Αργεντινός σκόραρε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 5,5 χρόνια, δίνοντας τη λύση στη Γιουβέντους η οποία είχε δυσκολευτεί στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην σουηδική ομάδα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Γιουβέντους 3
2. Ολυμπιακός 3
3. Ατλέτικο 0
4. Μάλμε 0

Η επόμενη αγωνιστική (1/10):

Μάλμε – Ολυμπιακός
Ατλέτικο - Γιουβέντους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.