Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Ρεάλ, νίκη στο 90+3’ για Λίβερπουλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Ρεάλ, νίκη στο 90+3’ για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2014 00:23
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Βασιλεία η Ρεάλ, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στο «Μπερναμπέου», την ώρα που στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λίβερπουλ χρειάστηκε ένα πέναλτι του Τζέραρντ στο 90+3’ για να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Λουντογκόρετς στο «Άνφιλντ».

Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο για το πρωτάθλημα, η Ρεάλ ξέσπασε στη Βασιλεία, την οποία κέρδισε με 5-1 και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Η «βασίλισσα» πήρε προβάδισμα στο 14’ με αυτογκόλ του Σουχί και στο 30’ ο Μπέιλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Μόλις ένα λεπτό μετά ο Ρονάλντο «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 37’ ο Χάμες έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Ένα λεπτό μετά ο Γκονζάλες μείωσε για τη Βασιλεία η οποία δέχτηκε 5ο γκολ, με τον Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 79’, πετυχαίνοντας το 1.000ο γκολ της Ρεάλ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Γλίτωσε στο φινάλε η Λίβερπουλ


Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Ρεάλ, νίκη στο 90+3’ για Λίβερπουλ
Από την άλλη, πιο δύσκολη ήταν η νίκη της Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Λουντογκόρετς που λίγο έλλειψε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Άνφιλντ» στην επιστροφή των «κόκκινων» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Λουντογκόρετς, ωστόσο στο 82’ ο Μπαλοτέλι έδωσε τη λύση, ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα ομάδα του.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία δεν τα παράτησε και στο 90’ «πάγωσε» το «Άνφιλντ» ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Ντάνι.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, κέρδισαν πέναλτι στο 90+3’ και ο Τζέραρντ δεν αστόχησε, λυτρώνοντας την ομάδα του από την άσπρη βούλα.

Η βαθμολογία:

1. Ρεάλ 3
2. Λίβερπουλ 3
3. Λουντογκόρετς 0
4. Βασιλεία 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.