Στηρίζεται στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα
Τρελάθηκε η FONBET👇520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Μπήκε τέλος στο σερί των τεσσάρων νικών στη Σούπερ Λιγκ 2 για την Καλλιθέα και έχασε την ευκαιρία να αυξήσει περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Το εκτός έδρας εμπόδιο του Νέστου αποδείχθηκε ανυπέρβλητο και περιορίστηκε στην ισοπαλία 0-0.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές καλές στιγμές σε όλη τη διάρκεια με τις δύο ομάδες να προτιμούν να πάρουν ελάχιστα ρίσκα και παράλληλα να υποπέσουν σε σκληρά μαρκαρίσματα. Παρά τις προσπάθειες που έκανε έως το τέλος δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων επηρεασμένη ίσως και από την κούραση.
Το θετικό είναι ότι ευνοήθηκε από τα έτερα αποτελέσματα της αγωνιστικής και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση και στο +2 από τον Πανιώνιο. Είναι από τι ομάδες που στηρίζονται στο «σπίτι» τους και μέχρι στιγμής μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τον Βαγγέλη Μόρα. Έχουν συμπληρώσει κάρτες ο έμπειρος Βιγιαφάνες (Μ) και ο χρήσιμος Ματίγιεβιτς (Μ), όμως δεν ανακοινώθηκε σε ποιο παιχνίδι θα λείψουν.
ΑΕΛ NOVIBET
Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «σπίτι» της στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό μένοντας στο 0-0. «Πέταξε» την ευκαιρία να ροκανίσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και την Καλλιθέα, που σημαίνει ότι σε περίπτωση που χάσει σήμερα η μεταξύ τους διαφορά θα αυξηθεί στο -7.
Αναφορικά με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής μπήκε με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη. Είχε τις ευκαιρίες της στο 2’, 5’, 10’ και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να χάνει μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κινδυνεύει. Στην επανάληψη αμφότερες προτίμησαν να ρίξουν ρυθμό και δεν άλλαξε κάτι.
Αν υπάρχει κάτι θετικό είναι ότι ευνοήθηκε από τα έτερα αποτελέσματα και σε γενικές γραμμές έχει καλή εικόνα στην προσπάθεια για άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ, εντούτοις είναι αναποτελεσματική. Την επόμενη εβδομάδα θα έχει βατό έργο υποδεχόμενο τον Ολυμπιακό Β’.
«Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, επειδή χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι στη Μαρκό. Έχουμε μια συνέχεια πολλών και καλών εμφανίσεων. Στα τρία τελευταία παιχνίδια με Νίκη Βόλου, Μαρκό και Πανσερραϊκό δεν έχουμε τη βαθμολογική συγκομιδή που μας αξίζει» σχολίασε ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν στα πιτς ο σημαντικός Κοσσονού (Α) και ο χρήσιμος Μαζουλουξής (Α). Επιστρέφουν ο σημαντικός αριστερός μπακ Μπούσης και ο χρήσιμος στόπερ Τσελεπίδης. Κόπηκαν από την αποστολή οι Γκούμας (Τ), Μπασδέκης (Ε), Κυριακίδης (Μ), Πινακάς (Ε).
Εκτίμηση
Η Καλλιθέα μπορεί πριν την έναρξη της σεζόν να μην ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, όμως μέχρι στιγμής έχει εντελώς αντίθετη εικόνα. Μέσα στο «Ελ Πάσο» μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και έχει χάσει μόλις μία φορά και αυτή από τη Μαρκό με ανατροπή. Η ΑΕΛ ακόμη και σε παιχνίδια που ήταν ανώτερη από τους αντιπάλους της δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που δικαιούταν. Θα πάμε με την έδρα.
Στόουκ
Μπρίστολ Σίτι
Πρέστον
Γουέστ Μπρομ
Μπλάκμπερν
Ρέξαμ
Λίνκολν Σίτι
Μπέρνλι
ΚΠΡ
Σουόνσι
Κάρντιφ
Μπέρμιγχαμ
Γουλβς
Γουότφορντ
Γουέστ Χαμ
Σαουθάμπτον
Τσάρλτον
Νόριτς
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ντέρμπι
Πόρτσμουθ
Μίλγουολ
Τσέλσι
Τότεναμ
Κόβεντρι
Φούλαμ
Άρσεναλ
Έβερτον
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι
Σαν Λορέντζο
Νιούελς Ολντ Μπόις
Ροσάριο Σεντράλ
Ουρακάν
Μπάνφιλντ
Λανούς
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ντεφένσα Xoυστίσια
Τίγκρε
Ατλέτικο Τουκουμάν
Ραπίντ Βιέννης
Αούστρια Λουστενάου
Χάρτμπεργκ
Βολφσμπέργκερ
WSG Τιρόλ
Γκράτσερ ΑΚ
Αντβέρπ
Σαρλερουά
Βέστερλο
ΣΚ Μπέβερεν
Λέουβεν
Λόμελ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Λανς
Παρί
Άουγκσμπουργκ
Ουνιόν Βερολίνου
Κολωνία
Σάλκε
Λειψία
Έλβερσμπεργκ
Μάιντζ
Βέρντερ Βρέμης
Ντόρτμουντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Πάντερμπορν
Αμβούργο
Μαγδεμβούργο
Καρλσρούη
Νυρεμβέργη
Καϊζερσλάουτερν
Χαϊντενχάιμ
Κότμπους
Χέρτα Βερολίνου
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Γιούνγκ Μπόις
Σεντ Γκάλεν
Σερβέτ
Βαντούζ
Ζυρίχη
Λουκέρνη
Απόλλων Καλαμαριάς 1926
Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Β'
Νέστος Χρυσούπολης
Πανσερραϊκός
Ελλάς Σύρου
ΑΕΚ
Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός
Ηρακλής
Κηφισιά
Σαν Ντιέγκο
Σιάτλ Σάουντερς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σεντ Λούις Σίτι
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Σικάγο Φάιαρ
Κολόμπους Κρου
Τορόντο
Κολοράντο Ράπιντς
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Νάσβιλ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Ίντερ Μαϊάμι
Ντάλας
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ντιναμό Χιούστον
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Ορλάντο Σίτι
Νιου Γιόρκ Σίτι
DC Γιουνάιτεντ
Σινσινάτι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Σάρλοτ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Όστιν
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Λάτσιο
Πάρμα
Νάπολι
Ρόμα
Κόμο
Σασσουόλο
Κάλιαρι
Μπολόνια
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Ανόρθωση
Ομόνοια Αραδίππου
Ατλάντε
Ατλέτικο Σαν Λούις
Νεκάξα
Χουάρεζ
Ράουφος
Ρανχάιμ
Βίλεμ
Καμπούρ
Ντεν Χάαγκ
Χέρενφεν
Ουτρέχτη
Τσβόλε
Ζιλ Βιθέντε
Πόρτο
Αλβέρκα
Αρούκα
Εστρέλα Αμαδόρα
Κάζα Πία
Νταντί Γιουνάιτεντ
Αμπερντίν
Ρέιντζερς
Σεντ Τζόνστον
Σεντ Μίρεν
Νταντί
Φόλκερκ
Κιλμάρνοκ
Γιουργκόρντεν
Έργκριτε
Σίριους
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάκεν
Ντέγκερφορς
Σαμσουνσπόρ
Αμέντ Σπορτίφ
Γκαζιαντέπ
Ερζουρουμσπόρ
Έγιουπσπορ
Κασίμπασα
Μαρκό
Πανιώνιος
Πανθρακικός
ΠΑΟΚ Β'
Άστερας Τρίπολης Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΣ Πύργος 1968
Ζάκυνθος
Διπλό