Η παραμονή σε πρώτο πλάνο
Η Λέτσε υποδέχεται τη Σπέτσια για την 36η αγωνιστική της Σέριε Α σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες παίζουν πολλά για την παραμονή τους.
ΛΕΤΣΕ Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η ισοπαλία της αφήνει μία πικρή γεύση καθώς δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί ακόμα παραπάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παίζει βέβαια στην έδρα της απέναντι σε έναν άμεσο αντίπαλο, είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και αν επικρατήσει σήμερα στην ουσία θα «εξασφαλίσει» και τη σωτηρία της. Ακολουθούν δύο αναμετρήσεις με Μόντσα (εκτός) και Μπολόνια (εντός), έχει σίγουρα πιο βατό πρόγραμμα από τους ανταγωνιστές της και με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι το φαβορί για να παραμείνει στην κατηγορία.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο εξτρέμ Μπαντά (34/1). Παραμένει εκτός ο στόπερ Ντεμάρκου (1/0)
ΣΠΕΤΣΙΑ Έφτασε τους 30 βαθμούς, «έπιασε» την Βερόνα της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία και έτσι βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρει πως με μία νίκη σήμερα θα αφήσει πίσω της και τη Λέτσε, το αποτέλεσμα με τη Μίλαν της έδωσε ψυχολογία και με αυτή θα παίξει σήμερα. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δείχνει καλό πρόσωπο ακόμα και σε παιχνίδια που έχει ηττηθεί. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως πλέον κρατάει την τύχη στα δικά της χέρια, ακολουθούν δύο δύσκολες αναμετρήσεις με Τορίνο (εντός) και Ρόμα (εκτός) οπότε η σημερινή αποκτάει χαρακτήρα τελικού.
«Αυτό που μετράει είναι να αντιμετωπίσουμε τα υπάρχοντα παιχνίδια με τη μεγαλύτερη προσοχή, δεν θέλουμε να υποβιβαστούμε από την κατηγορία στην οποία έκανε θυσίες για να ανέβει η ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το φινάλε με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο κόουτς Σέμπλιτσι.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μπακ Αμιάν (28/0). Νέα απώλεια ο στόπερ Καλντάρα (20/0). Επιστρέφει ο μέσος Αγκουντέλο (32/0). Δεν είναι διαθέσιμοι οι μπακ Μουτίνιο (4/0) και Μπαστόνι (18/2), ο τερματοφύλακας Ζόφκο (1/0), ο μέσος Χολμ (20/1) και ο επιθετικός Μαλντίνι (18/2).
Εκτίμηση
Ο θάνατος σου η ζωή μου. Η Λέτσε θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη με τη Λάτσιο αλλά ακόμα και ο βαθμός είναι πολύτιμος. Με νίκη σήμερα στην ουσία μπορεί να «τελειώσει» με την υπόθεση της παραμονής της ακόμα και η ισοπαλία βέβαια δεν θα τη χαλούσε. Από την άλλη η Σπέτσια είναι σε δυσκολότερη θέση και πρέπει να παίξει για τη νίκη. Δεν θεωρώ άλλωστε πως θα κλειστεί και ίσως θεωρείται και υπερβολικό αουτσάιντερ. Από τη στιγμή που το Χ δεν θα αποτελούσε καταστροφή για τους γηπεδούχους και οι φιλοξενούμενοι έχουν ψυχολογία, θα πάω με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2.
Άστον Βίλα
Φούλαμ
Τότεναμ
Κρίσταλ Πάλας
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Βελέζ Σάρσφιλντ
Σαν Λορέντζο
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Λασκ Λίντσερ
WSG Τιρόλ
ΣΚ Μπέβερεν
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Βέστερλο
Σταντάρ Λιέγης
Κόρτραϊκ
Κοριτίμπα
Βιτόρια Μπαΐα
Λυών
Ανζέ
Παρί
Μονακό
Στρασβούργο
Οσέρ
Τρουά
Λε Μαν
Μπάγερν Μονάχου
Ντόρτμουντ
Καρλσρούη
Χαϊντενχάιμ
Λουκέρνη
Σιόν
Σεντ Γκάλεν
Σερβέτ
Γκρασχόπερς
Βαντούζ
Κηφισιά
Ολυμπιακός
Κολοράντο Ράπιντς
Σικάγο Φάιαρ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Όστιν
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ντάλας
Σεντ Λούις Σίτι
Σαν Ντιέγκο
Κολόμπους Κρου
DC Γιουνάιτεντ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σινσινάτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σάρλοτ
Ορλάντο Σίτι
Μπέτις
Μάλαγα
Μπαρτσελόνα
Αλαβές
Μίλαν
Ίντερ
Ουντινέζε
Ρόμα
Ομόνοια
ΑΕ Λεμεσού
Κλαμπ Αμέρικα
Τολούκα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Ατλάντε
Μοντερέι
Τιχουάνα
Πατσούκα
Τίγκρες
Αάλεσουντ
Σάντεφιορντ
Άγιαξ
Άλκμααρ
Καμπούρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Αϊντχόφεν
Βίλεμ
Χέρενφεν
Ναϊμέγκεν
Μαρίτιμο
Σάντα Κλάρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Ρίο Άβε
Αρούκα
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Εστορίλ
Ρέιντζερς
Αμπερντίν
Μπασακσεχίρ
Σαμσουνσπόρ
Αμέντ Σπορτίφ
Έγιουπσπορ
Νάπολι
Γιουβέντους
Λάτσιο
Αταλάντα
Φιορεντίνα
Μπολόνια
Σασσουόλο
Έμπολι
Σαλερνιτάνα
Μόντσα
Τορίνο
Βερόνα
Κρεμονέζε
Σαμπντόρια