Ξεκίνησε με φόρα το Αννόβερο
Το Αννόβερο ξεκίνησε φουριόζο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ρίχνοντας τεσσάρα στην έδρα της Όσναμπρικ και τώρα υποδέχεται την Καρλσρούη που κράτησε απαραβίαστη την εστία της.* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέσο προφύλαξης από τον κορoνοϊό. Στα παιχνίδια θα επιτρέπονται 5 αλλαγές για κάθε ομάδα.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Έπαιξε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο στην έδρα της Όσναμπρικ, αλλά στο τέλος επικράτησε με 4-2. Παίζει πολύ καλύτερα μακριά από το σπίτι της (7 νίκες) και το απέδειξε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σισέι στο 6΄, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Βαν Άκεν. Μπήκε μουδιασμένα το δεύτερο ημίχρονο και δύο λεπτά μετά την έναρξη του, ο Αμενίντο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Όσναμπρικ. Έκανε την ανατροπή με δυο τέρματα του Ντακσχ στο 75'και στο 80' και πέντε λεπτά μετά ο Χαραγκούτσι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.«Φυσικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Δεν ξέραμε πού βρισκόμασταν μετά το μακρύ διάλειμμα λόγω του κορονοϊού και το βρήκαμε πολύ δύσκολο στην αρχή. Φάνηκε ότι είχαμε να παίξουμε εδώ και πολύ καιρό. Δείξαμε καλή ποιότητα και καλή νοοτροπία», είπε ο προπονητής Κέναν Κότσακ.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ξανά ο μπακ Γιούνγκ (9/0).
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ
Παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της και πρέπει να νιώθει στεναχωρημένη μετά το εντός έδρας 0-0 με την Μπόχουμ. Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με επικίνδυνες φάσεις για γκολ, με περισσότερο έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει παρά μόνο ένα μικρό βήμα στη μάχη του υποβιβασμού. Αξιοσημείωτο είναι πως κράτησε για δεύτερη σερί αγωνιστική απαραβίαστη την εστία της, αφού διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.
«Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να καθαρίσoυμε το στόμα μας και να είμαστε ικανοποιημένοι με ένα βρώμικο 0-0. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην είμαστε δυσαρεστημένοι. Πρέπει να δούμε ότι παίρνουμε το θετικό μαζί μας», ανέφερε ο προπονητής, Κρίστιαν Άιχνερ.
Αγωνιστικά Νέα: Tιμωρημένος είναι ο χαφ Φρέντε (19/0). Εξέτισαν ο χαφ Γκόντορφ (8/1) και ο εξτρέμ Μπεν-Χατίρα (4/1). Ούτε τώρα ο χαφ Τσαμόγλου (13/0) και ο επιθετικός Γκεγέ (6/0).
Γιώργος Βροντάκης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Το Αννόβερο αγωνίστηκε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, σε αντίθεση με την Καρλσρούη που παλεύει με νύχια και με δόντια για την παραμονή της. Θα πάμε με τους γηπεδούχους που έχουν καλύτερη ομάδα και σκοράρουν εύκολα. Άσος..
Άστον Βίλα
Φούλαμ
Τότεναμ
Κρίσταλ Πάλας
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Βελέζ Σάρσφιλντ
Σαν Λορέντζο
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Λασκ Λίντσερ
WSG Τιρόλ
ΣΚ Μπέβερεν
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Βέστερλο
Σταντάρ Λιέγης
Κόρτραϊκ
Κοριτίμπα
Βιτόρια Μπαΐα
Λυών
Ανζέ
Παρί
Μονακό
Στρασβούργο
Οσέρ
Τρουά
Λε Μαν
Μπάγερν Μονάχου
Ντόρτμουντ
Χαϊντενχάιμ
Λουκέρνη
Σιόν
Σεντ Γκάλεν
Σερβέτ
Γκρασχόπερς
Βαντούζ
Κηφισιά
Ολυμπιακός
Κολοράντο Ράπιντς
Σικάγο Φάιαρ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Όστιν
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ντάλας
Σεντ Λούις Σίτι
Σαν Ντιέγκο
Κολόμπους Κρου
DC Γιουνάιτεντ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σινσινάτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σάρλοτ
Ορλάντο Σίτι
Μπέτις
Μάλαγα
Μπαρτσελόνα
Αλαβές
Μίλαν
Ίντερ
Ουντινέζε
Ρόμα
Ομόνοια
ΑΕ Λεμεσού
Κλαμπ Αμέρικα
Τολούκα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Ατλάντε
Μοντερέι
Τιχουάνα
Πατσούκα
Τίγκρες
Αάλεσουντ
Σάντεφιορντ
Άγιαξ
Άλκμααρ
Καμπούρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Αϊντχόφεν
Βίλεμ
Χέρενφεν
Ναϊμέγκεν
Μαρίτιμο
Σάντα Κλάρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Ρίο Άβε
Αρούκα
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Εστορίλ
Ρέιντζερς
Αμπερντίν
Μπασακσεχίρ
Σαμσουνσπόρ
Αμέντ Σπορτίφ
Έγιουπσπορ