Σε κρίση το Στρασβούργο
Τρελάθηκε η FONBET👇520 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη νέα προσφορά* γνωριμίας
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Ακόμα μία άσχημη εμφάνιση από το Στρασβούργο που ηττήθηκε εύκολα 3-0 στη Βρετάνη από τη Ρεν. Τέταρτη σερί ήττα για τους Αλσατούς που μετρούν 5 ματς δίχως νίκη στη Ligue 1. Δέχθηκε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους και δεν μπόρεσε να βγάλει καμία αντίδραση στη συνέχεια. Ο Σιμάνσκι με γκολάρα στο 61’ «σφράγισε» τη νίκη της Ρεν, ενώ ο Κρίσγουελ με απόκρουση στη γραμμή κράτησε το μηδέν στην εστία της ομάδας του.
Η Ρασίνγκ παρουσιάζει σημαντικές αμυντικές αδυναμίες και είναι από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (18 γκολ μαζί με την Οσέρ). Οι Αλσατοί έχουν τρεις βαθμούς λιγότερους από την προσεχή αντίπαλό τους με τον τερματοφύλακα Πολ Νάρντι να τονίζει: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε μπροστά από τις άλλες ομάδες, όποιες κι αν είναι αυτές. Και νομίζω ότι αυτό δεν είναι έλλειψη σεβασμού. Αντιθέτως, είναι μια αληθινή φιλοδοξία».
Σχεδόν όλα τα ματς του Στρασβούργου είναι over 2.5 γκολ. Μετράει τέσσερα σερί και 7 στα 8 παιχνίδια. Επίσης 6 ματς τελείωσαν με g-g. Κατά μέσο όρο δέχεται ένα γκολ κάθε 40 λεπτά.
Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντική η επιστροφή του αρχηγού και στόπερ Ντουκουρέ (3/0). Τον Δεκέμβριο θα επιστρέψει ο επιθετικός Πανιτσέλι (0/0). Αμφίβολοι οι εξτρέμ Νανάσι (5/0) και Αμό Αμεγιάου (7/2). Εκτός μένει λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Μπαλντέ (4/0).
ΟΣΕΡ
Με μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (3 νίκες), η Οσέρ πηγαίνει στο Στρασβούργο για να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα. Η ομάδα του Γουίλ Στιλ προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Λε Μαν, η οποία την δυσκόλεψε πάρα πολύ. Βρέθηκε να χάνει στο στο 48’ με αυτογκόλ του, όμως ισοφάρισε σχεδόν αμέσως από διαδοχικά λάθη στην άμυνα της νεοφώτιστης ομάδας και γκολ που σημείωσε ο Άρτσε στο 56’. Στο 91’ γλίτωσε την ήττα από το πολύ άχημο τελείωμα που έκανε ο Μαφουτά σε τετ-α-τετ που είχε με τον Ναρντί.
Κυρίως πληρώνει το ότι μπαίνει άσχημα στην εκκίνηση κάθε ημιχρόνου. Τα 8 από τα 18 γκολ τα έχει δεχθεί στο διάστημα 0-15 και 45-60. Το έχει εντοπίσει ο Γουίλ Στιλ και προσπαθεί να το διορθώσει με τον Άγγλο να δηλώνει: «Το στατιστικό στοιχείο ή η παρατήρηση που με ενοχλεί περισσότερο είναι η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Είναι πιο προβληματικό επειδή είναι μια στιγμή που μπορείς να έχεις λίγο περισσότερο έλεγχο από ό,τι είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Επομένως, αυτός είναι ένας πραγματικός τομέας για προσοχή και δουλειά», ενώ για το Στρασβούργο τόνισε πως: «Είναι ικανό να πετύχει 6 γκολ αν δεν προσέξεις»!
Αγωνιστικά Νέα: Ο επιθετικός Λαμπό-Λασκαρί (5/1) για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός. Επιστρέφουν ο στόπερ Σιβέ (0/0) και ο δεξιός μπακ Σενάγια (0/0) που προπονούνται κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα. Παραμένει εκτός ο αριστερός μπακ Σεκού Φοφανά (0/0) με πρόβλημα στους κοιλιακούς, ο κεντρικός χαφ Ντιουσέ (0/0) και ο στόπερ Όκο (0/0). Αμφίβολοι δίνονται οι στόπερ Μακοσό (6/0), Τουανζέμπε (5/0) και Άκπα (8/0).
Εκτίμηση
Το Στρασβούργο βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες και παρουσιάζοντας σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Η Οσέρ έχει καλύτερη εικόνα το τελευταίο διάστημα, αλλά εκτός έδρας δεν εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, ενώ οι αμφιβολίες στην αμυντική της γραμμή είναι σημαντικές. Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη αντίδρασης και μπορούν να βρουν γκολ απέναντι σε μια ευάλωτη άμυνα. Το g-g εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.
Άστον Βίλα
Φούλαμ
Τότεναμ
Κρίσταλ Πάλας
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Βελέζ Σάρσφιλντ
Σαν Λορέντζο
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Λασκ Λίντσερ
WSG Τιρόλ
ΣΚ Μπέβερεν
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Άντερλεχτ
Βέστερλο
Σταντάρ Λιέγης
Κόρτραϊκ
Κοριτίμπα
Βιτόρια Μπαΐα
Λυών
Ανζέ
Παρί
Μονακό
Τρουά
Λε Μαν
Μπάγερν Μονάχου
Ντόρτμουντ
Καρλσρούη
Χαϊντενχάιμ
Λουκέρνη
Σιόν
Σεντ Γκάλεν
Σερβέτ
Γκρασχόπερς
Βαντούζ
Κηφισιά
Ολυμπιακός
Κολοράντο Ράπιντς
Σικάγο Φάιαρ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Όστιν
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ντάλας
Σεντ Λούις Σίτι
Σαν Ντιέγκο
Κολόμπους Κρου
DC Γιουνάιτεντ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σινσινάτι
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σάρλοτ
Ορλάντο Σίτι
Μπέτις
Μάλαγα
Μπαρτσελόνα
Αλαβές
Μίλαν
Ίντερ
Ουντινέζε
Ρόμα
Ομόνοια
ΑΕ Λεμεσού
Κλαμπ Αμέρικα
Τολούκα
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Ατλάντε
Μοντερέι
Τιχουάνα
Πατσούκα
Τίγκρες
Αάλεσουντ
Σάντεφιορντ
Άγιαξ
Άλκμααρ
Καμπούρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Αϊντχόφεν
Βίλεμ
Χέρενφεν
Ναϊμέγκεν
Μαρίτιμο
Σάντα Κλάρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Ρίο Άβε
Αρούκα
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Εστορίλ
Ρέιντζερς
Αμπερντίν
Μπασακσεχίρ
Σαμσουνσπόρ
Αμέντ Σπορτίφ
Έγιουπσπορ
Ρεν
Νις
Λιλ
Λανς
Λοριάν
Παρί Σεν Ζερμέν
Μαρσέιγ
Μπρεστ
Τουλούζ
Χάβρη