Θα γυρίσει ο τροχός
ΤΟΡΙΝΟ
Πολύ καλή ήταν η εντός έδρας εμφάνιση με την Νάπολι. Επικράτησε με 1-0 σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν πολλές τελικές για γκολ, αλλά η ίδια στάθηκε πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της. Θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλο έχοντας 12 τελικές και 1,99 αναμενόμενα γκολ. Στάθηκε και τυχερή καθώς το 1-1 της Νάπολι στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε, οπότε έμειναν οι 3 σπουδαίοι βαθμοί. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές και έφτασε πλέον τους 8 πόντους βρισκόμενη κοντά στο μέσον της βαθμολογίας. Θέλει να κάνει το back to back στις νίκες στο Τορίνο, αλλά κρατάει χαμηλό προφίλ ο προπονητής. «Η Τζένοα τα πηγαίνει καλά, αλλά δεν έχει τους πόντους που αξίζει με βάση τις εμφανίσεις της. Είναι ένα δύσκολο και μπερδεμένο παιχνίδι και πρέπει να έχουμε μία εξαιρετική εμφάνιση. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με παίκτες κλειδιά, το ξέρουμε αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και δεν μπορούμε να έχουμε κακή προσέγγιση», δήλωσε ο Μπαρόνι. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπολόνια.
Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμοι είναι ο αμυντικός Πέντερσεν και ο μέσος Αντζόριν (3/0). Εκτός τέθηκε ο Ενκουνκού (3/0) στην άμυνα, όπως και ο επιθετικός Αμπουκάλ (5/0). Δεν επηρεάζουν οι μακροχρόνιες απουσίες των Σαζόνοφ, Σάββα και Σουρς.
ΤΖΕΝΟΑ
Έκανε ίσως το καλύτερο της παιχνίδι φέτος απέναντι στην Πάρμα, αλλά έμεινε στο 0-0 στην Γένοβα. Βρέθηκε να έχει αριθμητικό πλεονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε να έχει 23 τελικές προσπάθειες και 2,20 αναμενόμενα γκολ, αλλά δεν σκόραρε. Δεν απειλήθηκε καθόλου σε όλο το ματς και στο 97' ο Κορνέ φρόντισε να χάσει και πέναλτι σπαταλώντας την μεγαλύτερη ευκαιρία για το γκολ της νίκης. Ήταν ο πρώτος της βαθμός μετά από 3 ήττες και παραμένει στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς συνολικά χωρίς να έχει ακόμα τρίποντο. Έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ, αλλά δικαιούται σίγουρα κάποιους βαθμούς παραπάνω με τις εμφανίσεις της. «Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσουμε την συνέπεια μας και θα γίνει. Είμαι αισιόδοξος πως θα σκοράρουμε γκολ και θα κερδίσουμε αγώνες και αυτό προκύπτει από τους παίκτες μου. Είδα το σωστό πνεύμα να προσπαθεί για να βάλει μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Τορίνο. Είδα τις προηγούμενες μέρες τους παίκτες μου να δείχνουν αποφασιστικότητα, σε ένα γκρουπ που δούλεψε εξαιρετικά καλά. Και αυτό είναι κομβικό όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα σαν την Τορίνο με τόση ατομική ποιότητα. Θα είναι σκληρό ματς», δήλωσε ο Βιεϊρά. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Κρεμονέζε.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής βρίσκονται ο αμυντικός Μαρκαντάλι (3/0) και ο μέσος Στάντσιου (3/0). Στα θετικά η επιστροφή του Τζούνιορ Μεσίας (2/0) στην επίθεση για τον Πατρίκ Βιεϊρά.
Εκτίμηση
Η Τορίνο έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Νάπολι και στάθηκε πιο τυχερή για την νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα από την Τζένοα, αλλά και οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλά σε πολλά ματς και κάποια στιγμή θα τους γυρίσει. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να είναι τελευταία. Με λογική αξίζει το Χ2.
Κρίσταλ Πάλας
Μάντσεστερ Σίτι
Ρέξαμ
Μπέρμιγχαμ
Μπόκα Τζούνιορς
Λανούς
Ουνιόν Σάντα Φε
Σαρμιέντο Χουνίν
Αούστρια Λουστενάου
WSG Τιρόλ
Γκενκ
ΣΚ Μπέβερεν
Λιλ
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπραουνσβάιγκ
Χέρτα Βερολίνου
Μπόχουμ
Όσναμπρικ
Μπάγερν Μονάχου
Στουτγκάρδη
Χόρσενς
Βίμποργκ
Ντρόχεντα Γιουνάιτεντ
Ντάνταλκ
Σεντ Πάτρικς
Γουότερφορντ Γιουνάιτεντ
Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ
Σέλμπουρν
Μποέμιαν
Σλίγκο Ρόβερς
Μίλαν
Βενέτσια
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Νέα Σαλαμίνα
Χρόνινγκεν
Φορτούνα Σιτάρντ
Ρίο Άβε
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Ερζουρουμσπόρ
Ίντερ
Νάπολι
Ρόμα
Γιουβέντους
Κόμο
Αταλάντα
Λάτσιο
Σασσουόλο
Κάλιαρι
Ουντινέζε
Μπολόνια
Φιορεντίνα
Πάρμα
Λέτσε
Κρεμονέζε
Πίζα
Βερόνα